Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi velem a baj? Régen jó pasinak számítottam, most meg senkinek se vagyok elég jó.
Felnőttem megváltoztak a dolgok, de nem hátrányosan. Önállósodtam, van munkám, levelezős hallgató vagyok mellette. Nem vagyok csúnya, sem hülye, sőt szerintem embert faragtak belőlem a húzósabb évek.
Régimódi randizós ember vagyok, aki figyelmét szenteli a kiszemeltjére, viszont elhúzza az ismerkedést komolyabb randikkal.
Középkorú hölgyektől/munkatársaktól azt hallom "ha fiatal volnék megfognálak magamnak", mert el tudom látni magam és tudok gondoskodni a szeretteimről stb. Mégsincs senkim, pedig régen sok barátnőm volt.
Azért nem kellek senkinek, mert nincs jogsim, autóm?
Vidéken van saját házam nem nagyvárosban ez ennyit számít?
Ekkora gáz lennék kedves hölgyek?
25/170cm/F
Veled bizony. Az egy dolog, hogy kerti törpe vagy, azon segíthetne a jó személyiség és humor, amivel sajna nem rendelkezel. Helyette komplexus hegyek, te jó ég! Ezt bármelyik kollegina hallaná már nem is lenne kérdés, hogy miért nem kellesz a kutyának se.
Mondom ezt úgy, hogy nekem is 173 centis párom van. :D
Nem csak kashmir tartományban átlagos.. Hahaha..
Nem komplexus a tapasztalt emberi viselkedés, inkább vélemény.
Honnan állapítottad meg, hogy nincs humorérzékem?
Nem tudom melyik ember tűrne el ilyen léptékű személyeskedést.
Anyád a kerti törpe! Nem okoskodó vagyok, hanem okos!
Nem komplexusos, hanem fenntartással kezelő.
Politikai véleményem pedig tartom. Szerintem egy központosított hatalom járhatóbb és a liberalizmus kezd veszélyessé válni.
Aki nem ért egyet szíve joga. De politikában, vallásban, véleményben badarság vitázni. Viszont magasságával becsmérelni Putyint elég aljas, ahogy engem is. Aztán csodálkoznak, hogy normális pasit nem találni.. Persze ha nektek az jó ha folyton aláznak nyilvánosan is hajrá.
Én eleve nem álltalánosítottam egyszer sem. De igen gyakori jelenség, amit írtam.
Hát, már meg ne haragudj, de a magyar átlag férfimagasság efelett van. Édesanyám valóban alacsony, de ezzel nincs is semmi gond, azzal már több, hogy ilyen nyomorékokat ide felengednek kérdéseket írogatni.
És de, csak okoskodsz, Putyinba meg kb. szerelmes vagy. Aztán ne csodálkozz, ha ez nem jön be a nőknek, humorod meg aztán főleg nincs. Árad belőled a sok komplexus.
-Anyád a kerti törpe!-
170 cm az kerti törpe kisapa!
-Nem okoskodó vagyok, hanem okos!-
Ezt ki mondta neked?? Te nem okos vagy, hanem egy beképzelt törpe... :D
-Nem komplexusos, hanem fenntartással kezelő.-
A pöcsöd is kicsi?
Amíg Putyinba vagy szerelmes, addig ne a nőket hajtsad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!