Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi velem a baj? Régen jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi velem a baj? Régen jó pasinak számítottam, most meg senkinek se vagyok elég jó.

Figyelt kérdés

Felnőttem megváltoztak a dolgok, de nem hátrányosan. Önállósodtam, van munkám, levelezős hallgató vagyok mellette. Nem vagyok csúnya, sem hülye, sőt szerintem embert faragtak belőlem a húzósabb évek.

Régimódi randizós ember vagyok, aki figyelmét szenteli a kiszemeltjére, viszont elhúzza az ismerkedést komolyabb randikkal.

Középkorú hölgyektől/munkatársaktól azt hallom "ha fiatal volnék megfognálak magamnak", mert el tudom látni magam és tudok gondoskodni a szeretteimről stb. Mégsincs senkim, pedig régen sok barátnőm volt.

Azért nem kellek senkinek, mert nincs jogsim, autóm?

Vidéken van saját házam nem nagyvárosban ez ennyit számít?

Ekkora gáz lennék kedves hölgyek?

25/170cm/F

2021. ápr. 16. 23:09
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
77%
Mi az a prikézsia?
2021. ápr. 17. 01:19
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

"Mi az a prikézsia?"

Do you speak lovári?

Amugy Putyin tenyleg jol csinalja, amit csinal. Mondjuk en a helyebe Venezuelat kihuztam volna a szarbol, par fincsi tamaszpontert cserebe :)

36F incel

2021. ápr. 17. 02:50
 23/35 anonim ***** válasza:
68%
Alacsony vagy.
2021. ápr. 17. 06:12
 24/35 anonim ***** válasza:
74%

Videken laksz és nincs autod???

Igen, nálam ez hatrány.

2021. ápr. 17. 06:18
 25/35 anonim ***** válasza:
63%
a 170 cm pasiban alacsonynak számít. Szerintem is a magasságoddal van a gond. Főleg ha mellette még sovány is vagy. Lássuk be, a fajfenntartási ösztön nem igazán indul be egy ilyenre
2021. ápr. 17. 06:51
 26/35 anonim ***** válasza:
83%
Az a te bajod, hogy rettentő okosnak és bölcsnek hiszed magad, közben csak egy tudálékos kismajom vagy. Élőben is hamar lejön ám ez a nőknek. Na ezért nem kellesz senkinek.
2021. ápr. 17. 06:54
 27/35 anonim ***** válasza:
49%
Részben azért, mert nincs autód, részben azért, mert alacsony vagy. Előbbi még változhat, utóbbi sajnos nem, így nincs túl sok esélyed arra, hogy nőd legyen.
2021. ápr. 17. 07:51
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

"170 cm pasiban alacsonynak számít"

A Pandzsab/Kashmir regioban, ahonnan a kerdezo szarmazik, nem szamit alacsonynak, inkabb atlagosnak mondhato.

36F incel

2021. ápr. 17. 07:56
 29/35 anonim ***** válasza:
76%
Kérdező nem veszed észre magad? Már bocs, de néhány válasz alatt kiderült, hogy szerinted a magas férfiak hímsoviniszták (van benned kisebbségi komplexus a magasságod miatt, pedig nem a magasságod miatt vagy egyedül és ettől még tetszhetsz nőknek) és hogy az autoriter vezetőket isteníted. (És nem, ez nem azt jelenti, hogy én meg a nyugati liberalizmust, vagy Bident istenítem. Tudod van aki bem rajong őrülten egyikért sem és szerinte megvannak a nyugatnak és a keletnek is az előnyei, hátrányai.)
2021. ápr. 17. 08:19
 30/35 anonim ***** válasza:
65%
Hozzám pl alacsony lennél. A komplexusokra pedig létezik terápia.
2021. ápr. 17. 08:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!