Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi velem a baj? Régen jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi velem a baj? Régen jó pasinak számítottam, most meg senkinek se vagyok elég jó.

Figyelt kérdés

Felnőttem megváltoztak a dolgok, de nem hátrányosan. Önállósodtam, van munkám, levelezős hallgató vagyok mellette. Nem vagyok csúnya, sem hülye, sőt szerintem embert faragtak belőlem a húzósabb évek.

Régimódi randizós ember vagyok, aki figyelmét szenteli a kiszemeltjére, viszont elhúzza az ismerkedést komolyabb randikkal.

Középkorú hölgyektől/munkatársaktól azt hallom "ha fiatal volnék megfognálak magamnak", mert el tudom látni magam és tudok gondoskodni a szeretteimről stb. Mégsincs senkim, pedig régen sok barátnőm volt.

Azért nem kellek senkinek, mert nincs jogsim, autóm?

Vidéken van saját házam nem nagyvárosban ez ennyit számít?

Ekkora gáz lennék kedves hölgyek?

25/170cm/F

2021. ápr. 16. 23:09
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

Szerintem nem egy laikus asztala megitélni ezt. Én meg Joe Bidennek nem adtam volna. Mi köze Putyinnak a kérdésemhez? Azért mert betámadnak nem fogom annyiban hagyni. De rákontráznotok sem kéne, mert jön a magas labda.

U.I.: Tudom nehéz elfogadni, hogy Putyin uralja a világ 1/6-át és jól csinálja, te meg hozzá képest egy senki vagy!

2021. ápr. 17. 00:05
 12/35 anonim ***** válasza:
48%
11, Neked jobb lett mert Putyinnak jó? A Kim családot is így imádod meg a Viktor famíliát?
2021. ápr. 17. 00:08
 13/35 anonim ***** válasza:
84%

"te meg hozzá képest egy senki vagy!"

Mindannyian azok vagyunk... ez az ing igazából uniszex. Az már más tészta, hogy én magamnak sem adnék hatalmat, épp ezért nem is bánok egy senki lenni.

2021. ápr. 17. 00:09
 14/35 A kérdező kommentje:
Az ing eleve férfi viselet már bocsánat és nem unisex ha már itt tartunk. Kötekedni lehet, csak felesleges, mivel a kérdés témájától erőteljesen elrugaszkodtak a kommentelők!
2021. ápr. 17. 00:20
 15/35 anonim ***** válasza:
88%

Érdekes, mások élettapasztalata baromság, a tiéd meg szentírás :)

Kicsit olyan érzésem van, mintha az önbizalom és az önelégültség között átlépted volna a határt. Vagy ez csak álca az alacsonyságod miatt?

2021. ápr. 17. 00:29
 16/35 anonim ***** válasza:
81%
Hat azert mar ennyibol is latszik, hogy van benned komplexus, nem is keves.
2021. ápr. 17. 00:35
 17/35 anonim ***** válasza:
82%
14 Fura, hogy vonzódsz egy kopaszodó idős faszihoz, aki autokráciát épít. Van baj. 🤔
2021. ápr. 17. 00:44
 18/35 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező ez egy szólás-mondás:

akinek nem inge nem vesszi magára! Ennél nem kell többet belelátni. 😅

2021. ápr. 17. 00:45
 19/35 anonim ***** válasza:
89%
Nem lehet hogy a Putyin iránt érzett szerelmedtől ijednek meg a lányok? 😁 Csak 1 tipp.
2021. ápr. 17. 00:46
 20/35 anonim ***** válasza:
87%
Ezt a vergodos hisztit nyomasd el a kozepkoru holgyeknek, es egybol erteni fognak mindent. Onnantol nem fognak fogdosni, garantalom.
2021. ápr. 17. 01:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!