Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan 30évesen egyedül. Valami tipp?
Lassan 30 éves férfi volnék, eddig nem igazán találtam magamnak párt. Igazából baráti társaságom, ismerőseim vannak tehát nem amiatt, mert antiszociális lennék, ismerősök se értik, mert állítólag külsőmmel és személyiségemmel nincsenek problémák (legfeljebb átlagos).
Internetes társkeresés nem az én asztalom, személyesen meg valahogy mindig csak baráti kapcsolatot akarnak tőlem, de ha lenne valami hely ilyen örök "szingliknek" akkor lehet meglátogatnám. Valaki ismer ilyet?
Nem is tudom pontosan mit várok ettől a kiírástól, de igazából bármilyen tippet elfogadok.
Ui.: Véletlen kiírtam már hasonló kérdést a sexualitás témakörbe, elkerülte figyelmemet a felnőtt párkapcsolatok részleg, így ha valaki látja, illetve ott már válaszolt volna azt köszönöm, és elnézést, hogy duplikálom a kérdésemet.
Nagyjából igen, de az meg milyen hülyén néz már ki, elsö találkozóra vigyem el az igényesen összeállított listámat és állásinterjú szerüen kérdezgessem, pipálgassak, nem egészen így képzelek el egy hódítást.
Nagyvonalakban talán annyi, hogy legyen igényes( nem a plázapicsa szint, de azért az alapot elvárom), legyenek meg az anyai ösztönei ( a mai “önmegvalósító” nöknél ez hiànyzik sokszor, és legyen nyitott az érelmekre, legyen empatikus.
Olvasd vissza a válaszokat, mielőtt felesleges dolgot kérdezel.
Amúgy meg, az összes ilyen kérdésre teljesen felesleges válaszolni. Kb. minden ilyen ember egyszerűen lusta magán változtatni és inkább fetreng a bénázásában. Soha, egy ember sem fogadott meg az oldalon normális tanácsokat.
Ezt kb. annyira tudod mint a kérdező külsejét, azaz semennyire.
Az okoskodások még nem tanácsok, legfeljebb iránymutatásra jók, de a legtöbb embernek semmi újat nem mondasz vele. Mindenki úgy alakítja magát ahogy akarja és tudja, és ha úgy nem jó (a többi embernek) akkor is felesleges minden szöveg a változtatásról. Az ember ugyanis elsősorban önmagának tetszen és ne másoknak, legtöbben ehhez is tartják magukat
Amíg pedig nincs konkrét személy akinek tetszeni akarna az ember addig nem is fog változtatni elhiheted
"Ezt kb. annyira tudod mint a kérdező külsejét, azaz semennyire."
Írtam már pár használható választ és másoktól is láttam. Mindig rákérdeztem később, hogy mi a helyzet. Mindig csak a kifogások jöttek. Szóval, mielőtt a saját kis elméleted rám tolod, előbb kérdezz.
A mostani kérdés is tökéletes példa. Fel sem akarja fogni a kérdező, hogy nem néz ki jól.
"Az okoskodások még nem tanácsok, legfeljebb iránymutatásra jók, de a legtöbb embernek semmi újat nem mondasz vele."
Nem okoskodás volt, hanem konkrét tanács. Ha ez nekik nem új, akkor miért nem próbálták már?
"Az ember ugyanis elsősorban önmagának tetszen és ne másoknak, legtöbben ehhez is tartják magukat"
Akkor semmi gond, csak akkor tartsák is ehhez magukat és ne itt rinyáljanak, hogy másoknak nem kellenek. Köszi!
Eddig nem írtam ki ilyen kérdést, de azt hiszem nem is fogok, van néhány unatkozó ember akik idejárnak kárörömködni más problémáján, meg kösz azt a tanácsot is, hogy kb menjek oda minden csajhoz azzal a felszólítással, hogy "cső, jössz dugni". Kösz. Biztos találnék partnert, valószínűség számítás az egész.
Akik normális válaszokat adtak köszönöm, azt hittem az évek alatt ez az oldal talán fejlődött valamennyit, hogy kiszúrják az unatkozókat, de úgy látom nem sokat. Továbbra is sok internethuszár idióta látogatja az oldalt.
Egyébként választ adva arra, hogy:
"A legtöbb ilyen ember lusta magán változtatni": Igazából az ember nem 30 évesen fog 180°-ot változni, én úgy gondolopm, hogy sokat nem is lehet, legfeljebb apró dolgokat.(mondjuk sok kicsi sokra megy)
Én azért írtam ki kérdést, mert gondoltam hátha kapok értelmes választ.
A sexualitás témakörben kaptam egy lélekemelő választ valakitől, aki 32 évesen megtalálta a párját és lett is két gyermekük, azóta boldogok, tehát még nem muszáj elásnom magamat sem.
Kösz a tanácsoat, hogy: "Ronda vagy", igazából ez sem kéne, hogy ok legyen, a rondaság relatív. Van egy aktuális seximage amit a reklámokban, filmekben, plakátokon, reklámokon tolnak, ja, de minden ember szépérzéke más, és láttam már olyan ember mellett is nőt akit inkább neveznék ork-nak(ezzel nem kritizálni akarom). Ezt sem hiszem, hogy probléma.
Leginkább valami olyan helyért írtam, ahova olyan emberek járnak akik valamilyen okból kifolyólag nem találtak maguknak párt. Lehetne mondani, hogy Morrisons, meg "mittudomén". Fiatalkoromban jártam ilyen szórakozó helyekre és tapasztalataim szerint ez nem a hosszútávú, komoly kapcsolatok lelőhelye.
Kösz mindenkinek a válaszokat, azt hiszem távozom a helyszínről. Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!