Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lassan 30évesen egyedül....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lassan 30évesen egyedül. Valami tipp?

Figyelt kérdés

Lassan 30 éves férfi volnék, eddig nem igazán találtam magamnak párt. Igazából baráti társaságom, ismerőseim vannak tehát nem amiatt, mert antiszociális lennék, ismerősök se értik, mert állítólag külsőmmel és személyiségemmel nincsenek problémák (legfeljebb átlagos).

Internetes társkeresés nem az én asztalom, személyesen meg valahogy mindig csak baráti kapcsolatot akarnak tőlem, de ha lenne valami hely ilyen örök "szingliknek" akkor lehet meglátogatnám. Valaki ismer ilyet?

Nem is tudom pontosan mit várok ettől a kiírástól, de igazából bármilyen tippet elfogadok.

Ui.: Véletlen kiírtam már hasonló kérdést a sexualitás témakörbe, elkerülte figyelmemet a felnőtt párkapcsolatok részleg, így ha valaki látja, illetve ott már válaszolt volna azt köszönöm, és elnézést, hogy duplikálom a kérdésemet.

2021. ápr. 16. 21:32
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
76%

Helló! Én is 30f

Nálam az volt a baj,hogy nem voltam elég rámenős és határozott. Ne barátkozz a csajokkal hanem hajts rá. Bókolj, udvarolj,de ne baratkozz. Fogd meg a kezét csokold meg. Add tudtára,hogy barátaid vannak, te párt keresel.

27évesen jöttem én is erre rá, addig minden nő betett a barátzónába akivel jó együtt lógni,de "maradjunk barátok, ne rontsuk el"

2021. ápr. 16. 21:45
 2/20 anonim ***** válasza:
85%

#1 én nő vagyok és ez a módszer pont nem jön be. Sőt a hideg kiráz tőle, ha egy pasi egyből rámnyomul a "baráti" ismerkedéses fázist átugorva.

Ezzel azt kommunikálod a csaj felé, hogy mindegy kivel, csak dugni végre.

2021. ápr. 16. 21:49
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha szociális életed van és sokan barátkoznának veled, akkor egyszerűen a külsőddel van probléma. Az semmit nem jelent, hogy az ismerőseid meg pár idegen a netről azt mondja, hogy nem nézel ki rosszul. Senki sem fog eléd állni, hogy 'hé, ronda vagy!'.

Amit tehetsz, hogy javítasz a külsődön: Edzés, új haj, ilyesmik.

2021. ápr. 16. 21:55
 4/20 A kérdező kommentje:
2# Én is hasonlóan gondolkodom, mint te, na és eddig mire mentem vele...bár sajnos ilyen vagyok.
2021. ápr. 16. 22:07
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Pedig manapság interneten kívül nem nagyon lehet ismerkedni.. Nagyon nehéz. Én nem ismerek ilyen helyet, de sok sikert kívánok Neked!
2021. ápr. 16. 23:06
 6/20 anonim ***** válasza:
50%
Na, akkor fogsz valamit a külsődért is tenni?
2021. ápr. 16. 23:08
 7/20 A kérdező kommentje:

Kicsit böngésztem, mennyien vagyunk :D tényleg kéne nyitni egy iylen helyet...

6# Tény, hogy tehetnék némileg többet, de azért egy átlagos szintet hozok, borotválkozok, ápoltnak tartom magam, esetleg a hajam lehet az ami időnként elvadul, de azért 1-2 havonta fodrász látja azért, ha én nem nyírom le.

2021. ápr. 16. 23:28
 8/20 anonim ***** válasza:
38%
Szóval semmit nem fogsz tenni azzal kapcsolatban, ami a gondot okozza. Írd majd ki egy hónap múlva újra a kérdésed.
2021. ápr. 16. 23:58
 9/20 anonim ***** válasza:
6%

Nem nézel ki elég jól.

Azért kezelnek csak barátként, mert nem vagy vonzó számukra.

Csak ugy lesz csajod, ha lentebb teszed a lécet.

Ez van sajnos.

2021. ápr. 17. 00:47
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Onismereti problemak. Amig nem ismered onmagad, addig nem nagyon erteni a kornyezeted sem. A legtobben osztonbol azert megoldjak, nalad ez nem megy, marad a kemenyebb tudatos munka. Eleve ugy kezdodik, hogy fel tudod sorolni az elonyos tulajdonsagaidat? Hogyan prezentalod ezt az ellenkezo nem fele? Milyen konkret lepeseket teszel az ismerkedes teren? Vajon eszreveszed, hogy felfigyelt rad egy no, vagy soha nem lattad meg ennek a jelet? Szamtalan ilyen dolgon el kene gondolkoznod.
2021. ápr. 17. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!