Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzanak a férjezett, határozott nők.Több ilyen kapcsolatban voltam már szerető, miért alakulhatott ki ez így bennem?
28 éves vagyok.Mindent megkaptam az élettől, családi cégben vagyok vezető szerepben.Csak a kapcsolataim olyanok, amilyenek.Nővérem mindig idegesít vele, hogy házasságot szétszedtem már.
Eddig négy olyan nővel volt szeretői kapcsolatom, ahol valami ok miatt, a női fél kicsit kihátrált a kapcsolatból és nyitni próbált az új felé.
Társkeresőkön akadtam velük össze.Mindig is jól éltem a családi cég miatt soha nem titkoltam, társkeresés közben sem.Külsőre is jól nézek ki.Igazából ha sétálgatunk a bevásárlóközpontokban vagy parkokban sokszor inkább idősebb nők vesznek észre,de nem tudom miért van ez így.
Ha a futó vagy egyéjszakás kapcsolataimat is nézem, szinte mindegyik minimum +5-10 évvel volt idősebb.
miért lehet az hogy az idősebb nőket megfogom, kortársaim nem nagyon kezdenek velem?
28F
És ha szerető vagy akkor igazából csak a jó dolgok érintenek, a nő hisztije stb...az kimarad. És valószínűleg nem is szeretnél párkapcsolatban lenni.
4.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!