Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne cizelláltan, de teljesen egyértelműen jelezni tinderen, hogy kövér nő vagyok?
Ami fontos: van egész alakos fotóm,több is, viszont az ismerőseim szerint is vékonyabbnak tűnök a képeken,mint a valóságban.
Nem szeretnék beleesni abba,amit sokaknál látok és nekem sem szimpatikus, hogy 190cm/80kg vagy 150cm/170kg, szóval olyan bio-t írni, ahol felsorolom a paramétereket.
Viszont mindenképp szeretném egyértelművé tenni, hogy kövér vagyok, a beszélgetés során kiderül úgyis, mennyire. De sajnos a molett vagy duci jelzőt nem érzem magaménak, a bio-m végére odacsapott "kövér vagyok" mondat pedig nagyon nyers.
Ha valaki látott már szimpatikus megfogalmazást erre annak ellenére, hogy a túlsúly nem szimpatikus dolog, megköszönném, ha adna ötletet,mert itt akadok el mindig.
Én megkérdezem hany kiló és magas.Miután mar belefutottam ilyenbe,mikor "kicsit molett" nak adta el magát.Mikor odamentem,ott ült egy egész kertiasztalt elfoglaló nő.A kicsit molett ,kb 120 kiló volt ugy ránézesre.
A képen egyáltalan nem látszott.Nyilván azok is regebbiek voltak.
Ne szépígessük a dolgokat,mert az irtó bosszantó tud lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!