Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetséges az hogy egy nagyon kövér nő (120 kg) is így tud cikázni a férfiak között?
Ismerek egy kövér csajt. 28 éves, szinte folyik, annyira kövér. Mégis 12 éve van fix kapcsolata, emellett rengeteg férfival randevúzott (sportos férfiak, diplomások, tanultak) a kapcsolata mellett, amikor már nem igazán szerette a párját. Viszont ezeknek a férfiaknak csak szexre kellett volna és emiatt nem kockáztatott, ment vissza a régi pasijához mindig. De hogyan lehet az hogy ránézésre igényes férfiak ilyen gusztustalan nővel akarnának szexkapcsolatot? Fel nem fogom. Hihetetlen, hogy egy 120 kilós hájtömeg is kedvére válogathat a férfiak közül, míg nekünk, igényes és jó küllemű pasiknak a saját szintünk alatti nőkért is vért kell izzadnunk...
30/F
Előző vagyok, ezzel csak azt akartam mondani, hogy a kiló sok esetben nem adja vissza a valós külsőt. Ha a 120-at csak azért írtad,hogy kifejezd, mennyire kövér stb, akkor értem.
32F
Kérdező, amilyen ocsmány stílusban nyilvánulsz meg egy neked nem tetsző nőről, gondolom, ezért nem terem neked babér pàrkapcsolati téren. Ha teremne, nem mással lennél elfoglalva, és pláne nem fröcsögnél ilyen undorító, megkeseredett módon.
Mindegy, hogy te hogy beszélsz róla, attól ő nem lesz kevésbé vonzó, és sikeres nő a férfiak körében, rajtad viszont így még jobban látszik, hogy egy sikertelen, rosszindulatú patkány vagy. Az ilyenektől mindenki menekül, lehet, ezen kellene elgondolkodnod.
A másik pedig, hogy attól, hogy neked nem tetszenek a molett nők, másoknak bejönnek, és biztos, hogy a belsőjük sem olyan selejt, mint a tied.
Nem hiszem, hogy egy nőnek túl nagy boldogság lenne, ha szinte minden férfi csak szexre akarja. Én vékony nőként örülök neki, hogy bármelyik férfi büszkén felvállal, hogy nem kell hájfelfogó ruhákat hordanom, a strandon nem úgy nézek ki, mint egy partra vetett bálna, és nem kell kenegetem a combom belső felét, mikor olyan szinten kidörzsölik egymást.
Persze azért anorexiásnak sem kell lenni, szép az, ha van egy kis fognivaló egy nőn. De nem 120 kg, ez borzasztó egészségtelen és igénytelen. Amelyik férfi erre gerjed, azt nem tudom irigyelni tőle :D
Egyébként ez “ igényes és jó küllemű pasiknak a saját szintünk alatti nőkért is vért kell izzadnunk...” nem igaz. A jóképű pasikra nagyon sok lány gerjed, még külön fel is kínálják magukat. Ezt azért tudom, mert az unokatestvéreim sportos jóképű srácok és mindig beavatnak a nőügyeikbe. Szóval bocsi, de te annyira nem lehetsz jó küllemű, ha a csúnya nőkért is vért kell izzadnod😅
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!