Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne cizelláltan, de teljesen egyértelműen jelezni tinderen, hogy kövér nő vagyok?
Ami fontos: van egész alakos fotóm,több is, viszont az ismerőseim szerint is vékonyabbnak tűnök a képeken,mint a valóságban.
Nem szeretnék beleesni abba,amit sokaknál látok és nekem sem szimpatikus, hogy 190cm/80kg vagy 150cm/170kg, szóval olyan bio-t írni, ahol felsorolom a paramétereket.
Viszont mindenképp szeretném egyértelművé tenni, hogy kövér vagyok, a beszélgetés során kiderül úgyis, mennyire. De sajnos a molett vagy duci jelzőt nem érzem magaménak, a bio-m végére odacsapott "kövér vagyok" mondat pedig nagyon nyers.
Ha valaki látott már szimpatikus megfogalmazást erre annak ellenére, hogy a túlsúly nem szimpatikus dolog, megköszönném, ha adna ötletet,mert itt akadok el mindig.
(22
Éljen a magyar nyelv jeligére.)
Csinálj magadról egy darab képet, ahol a fények és a póz világosan mutatják az alakod.
Nyolc emberrel beszélgetni 3 órát, meg 6 első randira elmenni van energiád, 20 perc alatt lőni egy képet meg nincs? Kicsit gyanús ez nekem.
Szerintem is fura ez az egész. Ilyen őszinte vagy itt, velünk tökidegen gyakorisokkal, azokkal meg akikkel talizol nem? Mi értelme van ennek, hogy a fényképek nincsenek összhangban a valósággal?
Egyébként ha nem akarsz új képeket, akkor nem marad más, mint tényleg azt írni, hogy NEM ÚGY NÉZEK KI, MINT A FÉNYKÉPEKEN. Ennyi. Nem kell itt semmi ragozása annak, hogy most ízlésesen kövérke vagyok vagy mittómén.
Én sem értem, miért nem lehet egy új képet lőni. Szervezel egy programot barátnővel, ismerőssel, szórakoztok, és megkéred, hogy kattintson párat, mert frissítenéd a randi profilod.
Egyetlen dolog, amit elképzelhetőnek tartok (bár lehet puszta science fiction), hogy nem dolgoztad fel a plusz kilókat, amik rádkerültek. Tudsz róla, hazudni sem akarsz erről, de egy képen rögzíteni, és szembesülni vele túl nagy falat. Viszont ha tényleg ennyire zavar, és nem csak a semmibe puffogtatok hangzatos/sablonos bölcsességeket, akkor tegyél ellene. 10-15 kilót pár hónap alatt le lehet adni mozgással, és normalizált étrenddel. Ha meg nem, akkor vedd azt az 5 perc fáradtságot, hogy csinálsz egy aktuális képet. Az a legegyszerűbb, legegyértelműbb a másik számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!