Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagyok szép, milyen férfiaknál van esélyem?
De mi a probléma a külsőddel kérdező? Erre nem válaszoltál, pedig akkor talán konkrét tanácsot is kapnál. Ugyanis az egyetlen megoldás, hogy jobban kihozod magadból a maximumot, többet jársz el (nyilván nem most sajnos), rendszeresen találkozol emberekkel.
De pl egy korrekt alakot össze lehet rakni, ha nem is tökéleteset, mert mondjuk indokolatlanul széles a vállad (ráadásul a kinti kodiparkok tele vannak srácokkal). Ha csúnya az arcbőröd, akkor érdemes tudatos bőrápolásba belevágni (ehhez tudom ajánlani a skinsmart.hu oldalt, meg ha már kicsit képben vagy, akkor az okosszépség instagtam profilt, bár ott a leányzó néha bicskanyitogató, de jókat mond). Ha nem szépek a vonásaig, akkor megfelelő frizura, minimális smink segíthet. Ha nincs kisugárzásod, akkor új ruhatár, önfejlesztés.
Ezek jutottak eszembe, de ha leírod a konkrét problémát, többet tudunk írni.
22, olyan szerinted nincs, hogy valaki simán csúnyának születik és bármit tesz, esélytelen?
Vicces, hogy a csúnya nőket mindenki elhízott, összenőtt szemöldökű gnómként képzeli.
Szerintem, ha csak nem valami durva deformitásod van, akkor nincs ilyen.
Sminkkel, frizurával, fogszabályzással, jó bőrápolási rutinnal mindnekibpl ki lehet hozni egy efogadható szintet.
#23, egy szóval nem mondtam, hogy elhízott lennél. A nagyon vékony, formátlan alak is hátrány, de ezen is lehet alakítani. Plusz említettem az aránytalanul széles vállat is (ezen is lehet optikailag javítani edzéssel, öltözködéssel). Illetve olyat se mondtam, hogy szép leszel, mert nincs olyan, hogy nem, mivel ez hazugság. De ettől függetlenül az adottságaidból ki tudod hozni a maximumot. Nem feltétlenül leszel lehengerlő szépség, mert egyszerűen nem mindenki az. De egy ápolt, jól megválasztott stílusú ember, akár nő, akár férfi vonzóbb, mint egy olyan, aki nem tesz semmit magáért, és az előnytelen adottságaihoz igénytelenség és/vagy rossz stílus társul. Nem beszélve a szerethető, vidám, érdeklődő természetről. Aki sokat mozdul ki, tud kommunikálni másokkal hamarabb talál társra.
Vannak olyan nő ismerőseim (barátnőknek azért nem mondanám őket), akik szegények tényleg nem szépek. Bármit tennének, nem lennének azok. Ellenben egyiknek a bőre is nagyon csúnya, a másik borzalmasan előnytelenül is sminkel, a harmadik nagymamásan öltözködik. És egyiküknek sem éppen jó az alakja. Van, aki vékony, csak aránytalan, van, aki nem. De mikor hívtam őket, hogy jöjjenek velem edzeni, szívesen állítok is nekik össze edzéstervet, egyik sem kapott az alkalmon. Kifogás hegyek, és abszolút életuntság áradt csak belőlük. Nyilván szépségkirálynő egyik se lenne, de ha jobban foglalkoztak volna magukkal, kívül-belül, és rendesen szocializálódtak volna, nem lennének 30+ évesen szüzek, teljesen, abszolút zéró tapasztalattal a hátuk mögött.
De persze, én nem is akarok tovább erőszakoskodni veled. Az én életem nem lesz kevesebb attól, hogy neked rossz. Csupán néhány jó tanácsot adtam, mert láthatóan a jelenlegi állapotodban (nem győzöm hangsúlyozni, hogy külső ÉS belső) semmilyen kicsit is értelmesebb férfinál nincs esélyed. Pedig nem kéne így lennie. De ez már a te döntésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!