Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagyok szép, milyen férfiaknál van esélyem?
Hát ebből az utolsó kettőt nem sorolnám az érdeklődések közé inkább.
És mit gondolsz mi az ami neked nem tetszik magadon?
"Tapasztalatok alapján a csúnyább, de valóban értékes, normális, jó személyiségű férfiak könnyen találnak akár csinosabb barátnőt is maguknak."
Ennél nagyobb hazugságot még nem láttam az oldalon. Kérlek, mondd, hogy ez a kérdés csak kamu...
Udv a clubban.
:(
Ha csunya vagy esélyed sincs tök mindegy hogy férfi vagy vagy nő.
A legegyszerub hogyha beletörödsz.
14, az egyik barátnőm, akinek minden ujjára jutna pasi, évekig együtt volt egy kövér, csúnyácska sráccal, de volt már szintén nem túl jóképű, testi fogyatékkal élő pasija is. Utóbbi gyógypedagógus, és kifejezetten irigyeltem miatta a barátnőmet, mert nagyon szimpatikus és rendes volt.
Ezeken kívül is tudnék bőven példát mondani...
"de valóban értékes, normális, jó személyiségű férfiak könnyen találnak akár csinosabb barátnőt is maguknak.":
Kijavítom:
"de valóban értékes, normális, jó személyiségű Chadek könnyen találnak akár csinosabb barátnőt is maguknak."
*Chad: Férfi, aki kinézet, pénz és státusz alapján a felső 10% -ban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!