Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nem vagyok szép, milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem vagyok szép, milyen férfiaknál van esélyem?

Figyelt kérdés
Tapasztalatok alapján a csúnyább, de valóban értékes, normális, jó személyiségű férfiak könnyen találnak akár csinosabb barátnőt is maguknak. Nekem eddig sajnos csak igénytelen, ápolatlan, buta férfiaknál lett volna esélyem, akiknek lényegében bárki megfelel, akinek lyuk van a lába között, bár ilyenek is csak elvétve találnak be.
2021. ápr. 14. 21:00
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Hát ebből az utolsó kettőt nem sorolnám az érdeklődések közé inkább.

És mit gondolsz mi az ami neked nem tetszik magadon?

2021. ápr. 14. 21:35
 12/25 anonim ***** válasza:
91%
szépnek mondott nő vagyok, nyugi én is csak dugásra kellek a pasiknak. Nem azon múlik, hogy szép vagy-e vagy sem. Kevés, nagyon kevés a normális férfi.
2021. ápr. 14. 21:38
 13/25 anonim ***** válasza:
26%
Häny kiló vagy?
2021. ápr. 14. 22:26
 14/25 anonim ***** válasza:
38%

"Tapasztalatok alapján a csúnyább, de valóban értékes, normális, jó személyiségű férfiak könnyen találnak akár csinosabb barátnőt is maguknak."

Ennél nagyobb hazugságot még nem láttam az oldalon. Kérlek, mondd, hogy ez a kérdés csak kamu...

2021. ápr. 14. 22:35
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Udv a clubban.

:(

Ha csunya vagy esélyed sincs tök mindegy hogy férfi vagy vagy nő.

A legegyszerub hogyha beletörödsz.

2021. ápr. 14. 22:56
 16/25 A kérdező kommentje:

14, az egyik barátnőm, akinek minden ujjára jutna pasi, évekig együtt volt egy kövér, csúnyácska sráccal, de volt már szintén nem túl jóképű, testi fogyatékkal élő pasija is. Utóbbi gyógypedagógus, és kifejezetten irigyeltem miatta a barátnőmet, mert nagyon szimpatikus és rendes volt.

Ezeken kívül is tudnék bőven példát mondani...

2021. ápr. 14. 23:23
 17/25 anonim ***** válasza:
1%

"de valóban értékes, normális, jó személyiségű férfiak könnyen találnak akár csinosabb barátnőt is maguknak.":

Kijavítom:

"de valóban értékes, normális, jó személyiségű Chadek könnyen találnak akár csinosabb barátnőt is maguknak."

*Chad: Férfi, aki kinézet, pénz és státusz alapján a felső 10% -ban van.

2021. ápr. 15. 00:49
 18/25 anonim ***** válasza:
2%
Én egyébként valóban értékes, normális, jó személyiségű férfi vagyok, mégse találok senkit.
2021. ápr. 15. 00:49
 19/25 anonim ***** válasza:
2%
#16: Oké, így már azért egyértelmű, hogy simán troll vagy... :D
2021. ápr. 15. 01:25
 20/25 anonim ***** válasza:
45%
Őszintén szólva én még nem láttam olyan nőt, aki tényleg baromi csúnya lett voln és ne lehetett volna rajta segíteni. Vagy kövérek voltak, vagy igénytelenek, vagy nem sminkeltek, nem figyeltek az öltözködésükre stb. Mindenkiből ki lehet hozni a maximumot.
2021. ápr. 15. 06:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!