Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha megvetem férfiként a férfiakat?
Nem, természetesen egyik nem gyűlölete sem normális. A szexizmus gáz.
Amit előadsz, az egyáltalán nem igaz minden férfira. Sőt, a többségre sem. Naponta egy csomó férfi itt sír, hogy nem kap szexet. Ők nemhogy ajtóstul nem rontanak a házba, de még egy randit sem mernek kérni.
Érdemes lenne felkeresned egy pszichológust.
(A szavazás állása meg elég rémisztő. Vicces, hogy jó párszor megemlítettem már, hogy mennyi férfigyűlölő van az oldalon. Hát, most kiderült, hogy legalább a felhasználók kétharmadának ez okés.)
Én csak az ilyen mangináktól kapok hányingert, aki képes lemenni még vérfeministába is, csak hogy pncihoz jusson. De az ostobája azt se veszi észre, hogy egy leszbikus, sérült, agybeteg, pszichopata "nőnek" teszi magát evvel. Na ezek a férfinem legalja.
Van itt is pár ilyen nymorék, azt hinnéd valami hülye femináci, közben valami férfiselejt.
Én nem mindet.Válogatok.
Pld neked nincs ki a négy kereked,az biztos.
Mondjuk ettöl még nem vetlek meg,mert ugyanúgy isten gyermeke vagy,és elférünk a földön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!