Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha megvetem férfiként a férfiakat?
Attól lehet ez, hogy óvodás koromban egyedül láttam a Szépség és a szörnyet, abban volt a Gaston. Na szerintem ő pontosan úgy van megszemélyesítve, mint aki a legtöbb fiú szeretne lenni: erős, magas, jóképű, nem ismer akadályt, a nők oda vannak érte. Csak hát ő nagyon nagyképü, beképzelt volt, de mellette nagyon érzéketlen és ostoba is (pl. beledobja Belle könyvét a pocsolyába, ha nincs a könyben kép akkor nem olvassa el). És azért oka volt arra, hogy önbizalma legyen, mert tényleg izmos volt, meg magas, de a világ közepének gondolta magát.
Szerintem senki sem ebből vette az inspirációt, hogy milyen felnőtt férfi legyen, de még mindig látok olyanokat, akik nagyképűek néha a "semmire" (van egy új kocsija, márkás cipője stb.) És ez nem tudom, miért zavar engem, csak mindig reménykedem, hogy a csajok nem dőlnek be neki, hogy vele kéne járni. Mert az se, az én bajom, csak az nagyon felszínes.
"Az 5-ös válaszod alapján valami nice guy lehetsz, aki gentlemannek nevezi magát, miladynek a nőt, aztán felháborodik, hogy 3 messenger-üzenet után nem akar a csaj egyből elé térdelni."
Hát tévedsz, kivéve a gentlemanen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!