Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha megvetem férfiként a férfiakat?
Attól függ, mi okból. Én is megvetem azokat a férfiakat, akik
1. Nem tudnak csomót kötni a farkukra és rendszeresen prostiznak. Ezzel nem csak felértékelik a szex árát, de tömeges méreteket öltve azt közlik a társadalommal, hogy egy férfi szexuálisan értéktelenebb, mint a nő. Miközben a nőknek sokkal nagyobb orgazmusa van, mint nekünk.
2. Belecsicskulnak egy rossz párkapcsolatba és még büszkék is rá, bizonygatják a keserű életüket, hogy valójában az milyen jó, hogy hazaadhatják a nőnek a fizetésüket meg ilyenek. Aki meg megbocsátja az asszony félrelépését az már tényleg a no comment lúzer kategória. És nem mentség, ha az asszony viszi a házat, ő volt ekkora balek, hogy így alakította az életét, szégyellje magát. Régen a férfi férfi volt, most meg egy hisztis kis senki, aki az államra meg külső körülményekre mutogat.
Valahogy egyre inkább az a tendencia, hogy sok férfi remeg azért, ha egyetlen nő is minimális figyelmet fordít rá és egyből a lábai előtt hever.
#1 pont ezt akartam írni xDDDDD
Jó persze nem mindegyiket :D
Nyilván vannak ostoba és féreg férfiak (akárcsak nők), de akkor őket utáld, ne az egész nemet. Így nem tűnsz sokkal jobbnak náluk, mert olyanokat is megvetsz, akik nem adtak rá okot.
Nemtől függetlenül akkor nézz le valakit, ha okot adott rá, ugyanis férfiakból is számtalan fantasztikus férfit ismerek.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!