Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan szar egyedül! 39 évesen cslódottan férfikén az embernek már élni sincs kedve. Nőket kérdezném, szokott e ilyen érzésük lenni? Sokkal erősebbnek látom az egyedül álló nőket, mint a férfiakat.
Csak a férfiaknak van szükségük nőkre, a nőknek nincs szükségük férfira.
"A nő olyan férfi nélkül, mint a hal bicikli nélkül."
Csak a nőknek van szükségük férfiakra, a férfiaknak nincs szükségük nőkre.
"A férfi olyan nő nélkül, mint a hal bicikli nélkül."
Volt ilyen érzésem, hogy ezt így nem.
Aztán rájöttem, hogy egyedül jobb, mint társasmagányban.
Nehéz eset vagyok, nem könnyű velem együttélni, és a végén csak egymás idegeire megyünk. Kevesen tudnának elviselni.
Barátkozok, ismerkedek, elvagyok. Most ez így jó, egyszer lehet érkezik aki megszelídít. Még hosszú az élet😊
31N
Egy tanácsot adnék. A múltat hagyd a tegnapban, tanulj belőle, ne ismételd a hibákat.
Akit szerettél őt is engedd el, ne vonj köré glóriát, mert örök magányra kárhoztat, és megmérgezed magad vele.
Aki meg megbántott, neki is bocsásd meg bármit tett. Hidd el, abban a pillanatban nem fogod gyengének érezni magad.
Nekem innen van erőm, ezért nem roppanok bele az egyedüllétbe, ezért tudok nevetni bármikor szívvel, nem elbújni egy halvány mosoly mögé. És így látható az igazi arcom, esélye annak, hogy valaki magamért szeressen.
Még kapcsolatra közel se vagyok készen, de már tudom mit és hogyan szeretnék, ha egyszer.
7es
Ez azért van így, mert a nő bármikor kaphat szexet, ki tud elégülni és ahogy a felsorolásból látszik, kényelmesebb egyedül élni, mint egymás idegeire menni.
Fordítva szinte lehetetlen nőt találni csak szexkapcsolatra, ezért az ilyen férfiak inkább választják a társas magányt a szex miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!