Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 éves kapcsolat után mit tegyek? úgy értem nem bírom ki egyedül és muszáj hogy mellettem legyen valaki .
Figyelt kérdés
2017. aug. 31. 19:55
1/8 A kérdező kommentje:
és persze így hogy lesz sex meg minden most nem leszek együtt valakivel éveket akkor nem is lesz semmi ?
2017. aug. 31. 19:56
2/8 anonim válasza:
Csak egy parazita nem bírja ki egyedül és muszáj neki valamilyen gazdatest.
Amennyiben ember vagy, bármilyen hihetetlen, de túl lehet élni egyedül is.
3/8 anonim válasza:
durván kapcsolatfüggő vagy.
minimum szánalmas, de inkább beteges.
irány egy pszichomókus!
4/8 A kérdező kommentje:
hát sajnos nem úgy érzem .
meg szoktam hogy éveken át van mellettem valaki és most nincs
2017. aug. 31. 19:59
5/8 anonim válasza:
ideje felnőni!
külön szánalmas, hogy a szex miatt rinyálsz.
magyarán egy luk kell neked, amit tömhetsz.
menj prostihoz.
neked nem egy társ hiányzik, hanem egy cseléd, aki főz-mos-takarít rád, egy lyuk, amit dughatsz, és egy "pszichológus", aki hallgatja a hülyeségeidet.
lehetőleg ez mind 1-ben egy nőben.
előre sajnálom...
6/8 A kérdező kommentje:
attól érezhetem úgy hogy szerelmes vagyok de közben még sem ? és csak az miatt vagyok valakivel ? de utána fáj ha elveszítem .
2017. aug. 31. 20:04
7/8 anonim válasza:
Elárulod a korod és, hogy melyik nemet képviseled?
8/8 A kérdező kommentje:
fiú 22.
2017. aug. 31. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!