Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tabutéma a társadalomban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tabutéma a társadalomban arról beszélni, hogy a nőknek mennyire könnyű dolga van és csak maguknak kreálnak problémákat?

Figyelt kérdés

Hagyjuk most a menstruációt meg a gyerekszülést, ezek valóban megterhelőek/fájdalmasak, de valamit valamiért, legalább DNS teszt nélkül is tudják, hogy övék az utód és az állam törvényei alapján 100%-ban ők rendelkeznek felette, bármikor beadhatják intézetbe, tőlük nem vonnak gyerektartást még névtelen inkubátorba is beadhatják. Ezzel nem azt mondom, hogy mindenki így tesz, de jogilag van rá lehetőségük.

Tehát mi problémája van egy nőnek? Mondvacsinált rivalizálás a többi nőtársával és versengés azért a néhány jó pasiért, akik lefikázzák őket, meg néha kapnak pár beszólást azoktól is, akiket amúgy sem piszkálnának bottal sem, azok meg frusztáltak, de valójában a lelkük mélyén bármit megtennének a nők figyelméért.

Ha szeretnének érvényesülni, akkor ki kell csinosítani magukat, de ez is valamit valamiért. Egy férfi sem mehet slamposan sehova, lassan már a programozó sem nézhet úgy ki, mint Richard Stallman, mert a HR be sem hívja.

Cserébe a küllemük alapján bekerülnek olyan helyekre, ahol alig kell bármit csinálni, míg egy férfi irodai aktatologató épp a bérminimumot keresi meg, addig egy nő simán kap 2-300 körül is azért, mert néhány ügyfélre kedvesen mosolyog, felvesz pár adatot, főz néhány kapszulás kávét és a munkaidő felét végignetezi.

Ha komolyabb szakmát tanulnak ki, akkor a női kvóta miatt sokkal nagyobb eséllyel veszik fel őket, mint a férfiakat.

Szexuálisan, hormonálisan mindig kiegyensúlyozottak, mert ha szexelni akarnak, korlátlan lehetőségük van ezt kielégíteni. Úgy tudják cserélgetni a pasikat, mint más az alsóneműt. Aki nem tetszik, az repül.

Párkapcsolat nehéz mindenkinek, de a nők erre kevésbé vannak ráutalva, hiszen szexuálisan ki tud elégülni még egy 60-70 éves nő is, amennyi perverz férfi van. És nem pocakos vénemberek által, sokszor fiatal srácok jelentkeznek idősebb nőknél is.

Ha egy nő egy minimális egzisztenciát és vagyont felhalmoz már mindenki el van ájulva tőle, hogy mekkora teljesítmény nő létére, míg egy férfinél alapelvárás, ha 30 évesen nincs lakásod, kocsid, 40 évesen nyaralód, vagyonod, akkor semmibe nem vagy nézve, egy kalap alá vagy véve a tróger alja alkoholista melósokkal.

Egy nő simán kimutathatja az érzelmeit, ha megerőszakolták vagy simán csak verbálisan "bántalmazták" a szülők, akkor még 30-40 évesen is megölelgetik és tök kedvesen, empatikusan állnak hozzá, ha egy férfinek agresszív alkoholista szülei voltak és elittak mindent, akkor is maximum még 18-20 évesen sajnálják, de mindenki úgy van vele, hogy oldja meg magának.

Ha egy nő utazni akar, szinte ingyen talál szállást. Taxit se muszáj fizetnie, mindig akad körülötte olyan pasi, aki szívesen elviszi őt kocsival ide-oda.

Igazából az egész olyan, mintha lenne egy olyan pénztárcád, amit bármikor kinyitsz, mindig van benne annyi pénz, amennyi a vágyott dologhoz szükséges. Csak a nő ezt a lába között hordja.

És ami a legszebb, hogy még szexelnie sem muszáj. Sőt, ha a férfi akar szexelni, akkor lehet metoo-t kiáltani. Hiszen micsoda dolog már, hogy van pofája elvárni cserébe ezt-azt.

Persze meg lehet szívni, aki így él, de még mindig közel sincs annyi veszélynek kitéve egy ilyen nő, mint mondjuk egy mentős, tűzoltó, rendőr vagy biztonsági őr. De még egy építőipari munkás is hamarabb leesik az állványról, minthogy egy nőt ténylegesen megerőszakoljanak, ha csak szándékosan nem rakta magát olyan szituációba, például felmegy arabok lakására kokainozni.

Esetleg prostinak áll, de akkor legyen pénze biztonsági emberre.

Ha egy sötét utcán sétál egyedül is elsikoltja magát, egy női sikolyra mindenki odaszalad. Baj akkor van, ha össze van állva az adott férfivel, etnikai kisebbségeket nem szokták megmenteni a pulyák apjának a haragjától. De amúgy egy nő még nagyobb biztonságban is van emiatt, mint egy férfi.

Most erre lehet mondani, hogy aszexuálisabb vagy családcentrikusabb nőknek nem ennyire buli az élet, de ennyi erővel a férfiak még kevesebb dologért kizárulnak az egész szexpiacról, de még a párkapcsolati piacról is.

2021. ápr. 12. 21:21
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
79%

#40 alázás lvl 1000

👏👏👏

2021. ápr. 13. 00:48
 42/53 anonim ***** válasza:
94%

Nagyon remélem, hogy ilyen gondolkodással egy nő sem megy a közeledbe, mert rohadtul nem erdemelsz meg egyet sem.

Olyan vagy mint egy rinyáló kisfiú.

2021. ápr. 13. 06:45
 43/53 anonim ***** válasza:
98%

Soha nem értettem, milyen jogon néz le valaki egy egész nemet/népcsoportot/egyebet amibe, több millió, vagy adott esetben több milliárd ember tartozik, eltérő jelemmel, eltérő élettel. Ha egy ufó most ez alapján az órás alapján akarná megismerni a nőket, nagyon tévútra menne.

Mert eszerint, a nők lusták, szex orientáltan oldanak meg mindent és élősködnek a társadalmon. Hiszen nem tesznek semmibe energiát, vagy legalábbis nincs rá szükségük, csak úgy a semmiből keresnek jobban, vagy jutnak be könnyebben munkahelyekre, szemben egy férfivel, nem tanulnak, hiszen felesleges. Gyakorlatilag ingyen élnek, hiszen puncival bármi megszerezhető, mindeközben a társadalom óvja, védi őket, szemben az elnyomott férfiakkal.

Ezzel szemben, ezer és egy helyen szívják meg jobban a nők, legyen az munka, karrier, család, vagy szexualitás témáköre.

A világot ennyire lebutítani és ezt a téveszmét büszkén képviselni, szerintem többet mondd el egy emberről, mint bármi a világon. Az, hogy mit irigyel a nőktől megmutatja, hogy lusta, hiszen a nőknek szerinte semmiért nem kell tenni, csak így minden tudás nélkül jutnak be jó munkahelyekre, ha nem azért, mert kinn van a mellük, akkor a kvóta miatt, hogy szex központú, hiszen a nőknek mindig jut szex, gyáva, mert mélyen együttérez a beszólogatós, önkontroll nélküli barmokkal, áldozathibáztató, hiszen egy nőt csak saját hibájából erőszakolhatnak meg, a fentebb említettekből kitűnik, hogy 0 empátiát képes mutatni a nők felé. Az egész írás csöpög a gúnytól, haragtól, irigységtől és a végtelen butaságtól.

Mutatja továbbá, hogy mennyire elrugaszkodott a valóságtól.

Ebben a fiktív valóságban ugyanis, a nők csak könnyű, biztonságos munkát végeznek, aminek a nagyrésze amúgy is csak mosolygás és telefon nyomkodás, nincseken kutatók, orvosok, gyári munkások, rendőrök, mentősök, katonák, taxisok, kamionsofőrök köztük, tulajdonképpen a nők többsége kr.va így, vagy úgy, mert, vagy rendes prosti, vagy az előnyökért nyitja a lábát és ezáltal jut előbbre. Ebből kitűnik, hogy egy nőt előbb vesznek fel, előbb kap munkát, sőt azt is leírta a kérdező, hogy a semmiért még többet is keresnek. Mindehhez elég kicsit kicsípniük magukat. A gyerekeik felett 100%ban ők rendelkeznek, hiszen a férfinak semmi joga a gyermek felett. (talán ez a rész, a milyen nehéz munkákat végeznek csak férfiak és az erőszakolós rész fájt legjobban, mert ezekre a legegyszerűbb írásos elenbizonyítékot keresni, ha az ember nem teljesen elborult)

Tulajdonképp jelen társadalmunkban nőnek lenni csupa rózsaszín és cukormáz.

Kérdező, akkor ezen a ponton tenném fel a kérdést, ami szól minden más "ilyen pill, meg olyan pill" oldalak követőihez, akik egyetértenek veled. Jártál te már emberek között, vagy a 10. emeleti panel lakásból láttad mindezt? Mert aki életében beszélt már nőkkel, olvasott már elvált szülők írásaiból, vagy anonim oldalakon, ahol nem éri meg hazudni, arról, hogy hány nőt ér zaklatás, bántalmazás, ha járt iskolába, ne adj isten egyetemre, ahol karrierista nőkkel találkozott, akkor soha nem írna ennyi alaptalan, vagy legjobb esetben is féligazságokon alapuló közhelyet. Akkor képes lenne egyén szintjén kezelni a nőket, vagy legalább többet látni bennük, mint a két lábon járó, elérhetetlen pnát.

Szerintem ezekkel az írásokkal, melyekkel a társadalmi berendezkedést és a nőket próbáljátok támadni, igazán csak magatokat és úgy összességében a férfi társadalmat alázzátok meg. Mert ebben a fiktív társadalomban, amit a kérdező lefestett, a férfiak, vagy kiéhezettek, vagy ösztönvezérelt állatok, vagy épp mindkettő.

2021. ápr. 13. 07:21
 44/53 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondom, hogy nincs igazság abban amit mondasz, de nagyon sarkítasz és üvölt rólad a keserűség. Van ilyen jóbarátom, egyszerűen képtelen felelősséget vállalni a saját életéért és döntéseiért ezért midnig más a hibás, a nők, a szülei, a kormány, a világmindenség stb.

"Ha komolyabb szakmát tanulnak ki, akkor a női kvóta miatt sokkal nagyobb eséllyel veszik fel őket, mint a férfiakat."

Itthon nincs női kvóta.

Én spec programozó vagyok és azért meg kellett küzdenem, hogy komolyan vegyenek. Egyetemen sem feltételezte rólam senki, hogy bármihez is értek.

"Szexuálisan, hormonálisan mindig kiegyensúlyozottak"

Igazából itt árulad el magad, hogy gőzöd sincs a nőkről. A női ciklus egy igazi hormonális hullámvasút, ami havonta váltakozik. Minden szakaszban más-más hormonok dominálnak amik felelősek a hisztiért, rosszkedvért, depresszióért, hangulaingadozásokért, érzlemi alapú döntésekért stb. Nem, egyáltalán nem kell minket sajnálni, csak leírtam, hogy mekkora baromság amit állítasz. És nem, a nők nem állnak midnig készen a szexre, mivel a vágy fejben dől el, ehhez kell egy olyan partner akiben megbízunk és aki előhozza belőlünk a vágyat. A női orgazmus sem magától értetődő mint nálatok, általában meg kell küzdeni érte mindkét félnek.

"Ha egy nő egy minimális egzisztenciát és vagyont felhalmoz már mindenki el van ájulva tőle,"

Inkább az az első reakció, hogy apuci rakta alám. Vagy a párom. Legkevésbé sem szokták feltételezni, hogy saját magamól.

"Ha egy nő utazni akar, szinte ingyen talál szállást"

Bárcsak így lenne. :)

"Ha egy sötét utcán sétál egyedül is elsikoltja magát, egy női sikolyra mindenki odaszalad."

Bándy Kata esete megvan? Szép fiatal lány, többen is látták, hallották, hogy segítségért kiált és senki sem segített neki.. Hagyták meghalni.

Abban igazad van, hogy feminizmusra itt Európában már semmi szükség, elértük az egyenlőséget, a feminácik már előjogokért és női uralomért harcolnak, holott inkább a Közel-keleten és Indiában kéne jobban körülnézniük, mi megy ott, minthogy itt bohóckodjanak a hülyeségeikkel. Igazi segítségre ott van szükség, csak kényelmesebb itt kamu metoozni meg kvótákért hisztizni.

2021. ápr. 13. 08:31
 45/53 anonim ***** válasza:
93%

Nem olvastam a válaszokat.

Egyetlen egy dologban van “előnyünk”, többen akarnak velünk dugni!

Ezt alàírom, viszont ezzel az is jár, hogy egyrészt nekünk csak ügyes pasival van orgazmusunk, nem éri meg akárkivel szexelni, másrészt az, hogy megdugnának nem jelenti, hogy járnának is velünk, rengeteg hazugságot kapunk. Bezzeg nektek ott az instant orgazmus bárkivel, a bénákkal is, illetve aki dugna veletek, arról tudjátok, hogy kapcsolatot is akar, tehát ti kelletek neki, nem csak kihasznál! Sajnos nem kapunk semmit a két szép szemünkért, lenne jó állásom, ingyenfuvarjaim, utazásaim, kitartanának, ehelyett azt kérdezik mikor akarok szülni, kire bízom a gyereket ha beteg lesz állásinterjún, nagyon megalázó.

Tudod minek éri meg lenni? Magas, jóképű férfinek, ha választhatnék egyből cserélnék, kap nőket, szuper állást, kedvesen mosolyognak rá bármerre megy.

Mikor házat akartam venni és férfi volt velem MINDIG azt hitték ő akar venni. Soha senki sem beszélt velem, szólított meg mit gondolok, ha kérdeztem gyakran leráztak és rácsodálkoztak, hogy én akarok venni, nem a random férfi, aki velem van(akinek a feleségének gondoltak akkor is, mikor apámmal mentem).

Ha nem állsz bele nőként, úgy kezelnek mint egy rabszolgát, egy cselédet, egy másodvonalbeli nemtudommit, aki csak dísznek van ott.

Javaslom nézd meg az aladin filmet, én sírtam rajta, annyira eltalálták az egészet, mondjuk nem kellett volna tönkretenni a sima sztorit, de ez a szál nagyon érzékenyen érintett.. Na pont úgy kezelnek egy szép nőt, ha meg nem is szép, akkor még úgyse.

Nekem gyakrabban megállnak a zebránál és többet mosolyognak rám, ezt megfigyeltem, viszont 5/1 rámdudálbszórakozásból vagy a mosolyhoz be is szól. Ha nő vagy, legalább szép legyèl, egy okos de csúnya nő sajnos keveseket érdekel. Sajnos ezt tanítom a gyerekemnek is, muszáj szépnek lennie. Ha a haja nem csini, a ruhája épp játszós, alig dicsérik meg, bezzeg ha csini, mosolyognak rá, megszólítják, hogy megdicsérjék.. Ha sima ruhában van, akkor ha sír, kiabál hisztis és neveletlen, ha cukin van felöltöztetve random emberek vígasztalják az utcán akkor is, ha nem érdemli meg.

Biztos vagyok benne, sőt tudom(vannak helyes ismerőseim), hogyha egy helyes, szép férfi tolakodó és ittas, senkit sem érdekel, amíg a kevésbé helyesbe màr akkor belekötnek, ha csak sétál az utcán.

Mi nők nagyobb gondot fordítunk a külsőnkre a férfiaknál, amit valójában utálsz, az a szépséghez fűződő előnytenger(ami negatív dolgokkal is jár, ha nő vagy)!

2021. ápr. 13. 08:43
 46/53 anonim ***** válasza:
18%
Azért tabutéma, mert egy elnyomó rendszerben tilos kritizálni az elnyomókat. Tehát aki a mai feminizmusban, ginocentrizmusban akár csak kritizálni is merészeli bármelyik egyenlőségpárti kis tündérkét az már nőgyűlölő, közellenség, stb. Nagyon nagy pofájuk van, azthiszik örökké fog tartani a feminizmus.
2021. ápr. 13. 09:52
 47/53 anonim ***** válasza:
95%

Istenem, te se tudod miről beszélsz, csak láttál pár szélsőségest és azt se tudod, hogy mi történik.

De mesélj, szerinted minek kéne történnie? Konkrétan.

2021. ápr. 13. 09:58
 48/53 anonim ***** válasza:
22%

"Magas, jóképű férfinek, ha választhatnék egyből cserélnék, kap nőket, szuper állást, kedvesen mosolyognak rá bármerre megy.":

A magas jóképű férfiakat ugyanúgy lefossák, mint a többit és ugyanúgy nem kapnak semmit a mai társadalomban. Én egyébként magas jóképű férfi vagyok, tehát van tapasztalatom.

Te a Chadekkel akarsz cserélni.

A feminizmus egyik oka, hogy valójában így néz ki a rangsor

Chad >> nők >> jóképű férfiak >> átlagos férfiak >> nők, akik túl sokat zabálnak

2021. ápr. 13. 12:19
 49/53 anonim ***** válasza:
80%
Aki "Chadként" jellemez bárkit, az be is bizonyította, hogy nem érdemes vele foglalkozni. Nem érzed szánalmasnak? :D
2021. ápr. 13. 13:01
 50/53 anonim ***** válasza:
79%

" Én egyébként magas jóképű férfi vagyok, tehát van tapasztalatom"

Sajnos akkor nem vagy sem elég magas, sem elég jóképű, mert ahhoz már elég bal mellékherének kell lenni, hogy te ebből ne tudj előnyt kovácsolni nőket beelőzve.

Ez max annyit bizonyítana, hogy a genetika nem minden... de varjunk csak! 🤔

Akkor ezzel pont azt is bizonyítottad, hogy nőnek lenni sem előny! Szép! 👏

2021. ápr. 13. 15:11
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!