Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok-nők, nektek imponál, ha egyszerre több pasas vetélkedik értetek?
Mint a népszerű romantikus regényekben/filmekben, ahol a szürke kiscsajnak minimum két hódolója van, akik aztán "küzdenek" érte, meg bizonygatják, hogy ők jobban szeretik, mint a másik csávó. És ugye az egyik az érzékeny, jófej, jóképű fazon, a másik a gazdag, macsó, jóképű fazon. Na és persze egyiküket sem zavarja, hogy a nő mással is kavar, hanem annál jobban belevetik magukat a "hódításba".
Az ilyen szituációnak önbizalom-növelő hatása van számotokra?
Nemcsak hogy soha életemben nem "vetélkedtek" értem így, de nem is láttam, hogy két (felnőtt) férfi kész legyen egymás nyakának ugrani egy nő szerelméért :D
Amúgy gondolom idegesítő lenne inkább. A való élet nem az Alkonyat.
"Viszont amikor arról vitáznak, hogy ők mennyire kelendőek"
Hol? Kicsoda? Soha életemben nem tapasztaltam ilyet sehol. Mondjuk szerintem eleve, ha valaki ilyesmit elkezd bizonygatni, az már önmagában ultra kínos. Engem speciel szekunder szégyenérzet fog el, ha tanúja vagyok ilyesminek.
Kicsit se hat meg, ha mondjuk egyszerre 2 pasi próbálkozik. Volt rá példa, de egyik sem fogott meg, így nem lett egyikkel sem semmi.
Az önértékelésemet egyáltalán semmilyen szinten nem befolyásolják külső tényezők, pl az hogy mások hogyan viszonyulnak hozzám, mit gondolnak/ mondanak rólam. Nincs rám hatással, az ilyesmi. Nem függ másoktól az, hogy én mit gondolok és érzek önmagammal kapcsolatban. Tisztában vagyok az értékeimmel és a hibáimmal is. Semmilyen szinten nem befolyásol az sem, hogy van párom, boldog házasságban élek.
Ettől még nem lesz senki sem jobb/ értékesebb, sem rosszabb másnál.
" Lenézően azt írod az irományodban hogy a szürke kiscsajért két jópasi vetélkedik"
Értelmezd már a szövegkörnyezetet, mielőtt okoskodsz, plíz:
"Mint a népszerű romantikus regényekben/filmekben, ahol a szürke kiscsajnak minimum két hódolója van"
Simán lehet olyan szituáció, hogy egy nő egyszerre két férfihoz is vonzódik, és nem tud választani, mert mindkettőben van valami, ami megfogta.
És igen, a filmekben sokszor teljesen átlagos lányok kerülnek ilyen helyzetbe. Bár én. pl Bellát szépnek tartom az Alkonyatban, de a való életben az ilyen típusú lányokat általában észre sem veszik, nemhogy még több jó pasi is harcoljon értük.
Szerintem viszont az ilyen szituációk ott hibáznak, hogy ha valaki tényleg kell, akkor nem lesznek kétségeid..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!