Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit rontok el (ha egyáltalán), hogy minden netes randi után azt érzem,h nem érdekel az illető?
Amióta előállt ez a nyamvadt covid helyzet belevágtam a netes ismerkedésbe, de úgy veszem észre, h fölösleges időpocsékolás.
Minden randinál majdnem ugyanaz a forgatókönyv. Neten még minden oké, megbeszélünk egy időpontot, találkozunk, általában jót beszélgetünk valamennyi óráig, aztán elköszönünk és utána vagy nem keressük egymást többet, vagy még pár napig írunk aztán megszakad, vagy ha a lány nagyon akarja belemegyek még 1-2 találkozóba, de ott se alakul ki több érzés bennem. Nem arról van szó,h máshogy néznének ki,mint a képen, csak egész egyszerűen nem vonzóak valahogy. Azokkal a csajokkal, akiket anno élőben szedtem fel minden egyből működött, mert nyilván akkor célirányosan eleve olyanokkal ismerkedtem, akiket élőben vonzónak találtam. Azon gondolkoztam, h vajon szimplán csak pont olyanokkal hozott össze a net, akikhez élőben nem mentem volna oda(?), vagy lehet, ha valamelyikkel élőben találkoztam volna először, akkor egész máshogy álltam volna hozzá, mert önmagában ha netről ismerek meg valakit, akkor az már kapásból elveszi a vonzalom lehetőségét is(?)
Ja hát ez lehet, de hogy senki ne legyen vonzó azért ez fura (pedig már legalább egy tucatnyival randiztam egy év alatt)...
Ezért gondolkoztam azon, h nem lehet,h az én hozzáállásommal van baj,h tudat alatt már előre eldöntöm,h 'neten csak idiótákat lehet összeszedni' és ezért nem jön meg a szikra.
Idegenekkel randizol.
Nem úgy kell.
Aki már vonz valamiért és igent mondott neked, olyannal kell.:)
"de hogy senki ne legyen vonzó azért ez fura"
100 emberből 100 is akár nem vonzó, simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!