Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti minden nőnek hízelegtek és kedveseket mondotok? Függetlenül attól, hogy az illető egyáltalán nem szép?
Minden nők által leírt (olyan típusú) kérdés első negyedében benne van az, hogy "de amúgy szépnek csinosnak mondanak a férfiak"
Nem akarom elhinni, hogy ide csak csinos és szép nők fordulnak tanácsért?
Nyilván a legtöbb férfi alapból nyalizik a nőknek, hátha összejön valami.
Ezáltal csak adják alájuk a lovat, az amúgy átlagos vagy az alatti, esetleg elhízott nőket is fényesre dicsérik kis szex reményében!
És ez sajnos mindenhol megfigyelhető, a facebook posztok alatt is meg a nyálazás ezerrel a ronda nőknek, ők meg ez miatt el is hiszik magukról milyen szépek...
Szerintem ezzel a férfiak csak maguk alatt vágják a fát, pont ezért lett olyan magas a mérce, a mai egyszerű nőknél is!
Eleve ritka a tényleg ronda nő, aki senkinek ne tetszene, és kétlem, hogy itt gyűlne össze az a kevés. Akikről itt képet láttam, minimum az átlagost vagy annak felső határát súrolták. 1-2 lányról láttam képet akik inkább "csufik" voltak de ennyi.
A rosszindulatú és magukat rondának tartó, frusztrált férfiak szokták csak azt terjeszteni, hogy a gyakorin minden nő bálna aki senkinek se kell :'D Nem magukból kéne kiindulni.
Én azoknak a lányoknak bókolok, akik megfognak valamiért. Nem kell 90-60-90 nek lennie, nem kell Barbie pofi, nem kell hosszú comb, egyszerűen csak legyen kellemes a személyisége.
Az ilyen embereknek, mint amilyen te is vagy, aki irigy és savanyú és azt nézi, mibe köthet bele a másikon és nem a saját dolgával törődik, az abszolut taszít. De...vannak férfiak, akiknek kell a fényes, csillogó külső, és a belül abszolute üres és rothadt lélek. Sajnállak.
Kezdjük ott, hogy a szépnek, csinosnak mondott nők nem szorulnak sem arra, hogy interneten kolduljanak tanácsért, sem arra, hogy ott ismerkedjenek.
A főkérdésre a válaszom, nem, egyáltalán nem szoktam nőknek bókolni, főleg nem vadidegeneknek. Elég buta dolog azonnal seggnyalással indítani egy ismerkedést.
Jó kérdés, én is feltehettem volna. Annyi gondolatom van ezzel kapcsolatban, hogy regényt tudnék írni. Szerintem hagyjuk meg a szép és csinos nőket abban a hitben, hogy ők mennyire szépek és csinosak, várják csak álmaik szuperszexi hercegét, előbb-utóbb úgyis rájuk talál. Vagy nem.
Ja és nem vagyok frusztrált férfi. Frusztrált ronda nő vagyok. (Egyébként én is egy kezemen meg tudom számolni, hányszor használtak negatív jelzőket a külsőmre a férfiak, pedig ahogy én kinézek, az aztán tényleg mindennek a legalja. Egyszerűen szokás bókolni a nőknek, sokszor indokolatlanul.)
Nah, ha megfigyeled a pasik azokkal a nőkkel kedvesek, akik bejönnek nekik. Ami gáz, mert sok esetben a kapott szolgáltatás, vagy a biztonságod sok esetben totálisan azon múlik, szexuálisan vonzónak talál-e egy férfi (akárhol, ahol egy férfi segítségére, szolgálatára vagy utalva, legyen az autószerelő műhely, műszaki bolt, de akár egy sima közért is, ahol történetesen férfi az illető, nem beszélve a rendőrökről stb).
Nem láttam még embert ocsmányabbul beszélni, mint mikor egy pasi beszél egy olyan nőhöz, akit csúnyának tart. Csak a szépekkel kedvesek - többnyire, legalábbis.
Ezért van az, hogy a pasik totál sz-rok a nők viselkedésének értelmezésében, azt hiszik, hogy aki kedves velük, az már flörtöl is egyből és bejön nekik, elvégre ők is csak azzal kedvesek, akik bejön nekik.
"Nem láttam még embert ocsmányabbul beszélni, mint mikor egy pasi beszél egy olyan nőhöz, akit csúnyának tart."
8-as vagyok. Néha flegmák velem a boltban, vendéglátásban, vagy ha ügyet intézek, bár ezek általában nem a személyemnek/külsőmnek szólnak. De kifejezetten bunkón viselkedni nem szoktak velem a férfiak. Előreengednek a buszon, kinyitják az ajtót, meg úgy alapvetően kedvesek szoktak lenni. Pedig ahogy írtam is, én tényleg brutálocsmány vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!