Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 40 éves nő, bármilyen vonzó is, már csak előnytelen kinézetű fiatal férfi érdekődésére számíthat?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 9. 21:05
11/32 anonim válasza:
"...már csak előnytelen kinézetű fiatal férfi érdekődésére számíthat"?
Köszönjük a bizalmat, a női rögtönítélő bíróság folyamatosan működik.
12/32 anonim válasza:
Átlagos külsővel is kaphat jóképű fiatalt.
13/32 anonim válasza:
Regisztrálj bármelyik szexpartner keresőre, 40 éves nőként, "nem vonzó" méreteket megadva, aztán meglátod mi a helyzet :D
14/32 anonim válasza:
na mi van mar a megereszkedett venlanyoknak se kellesz #14? 😀
15/32 anonim válasza:
És egy 40-es vonzó férfi, kinek az érdeklődésére számíthat?
Nem tudom, csak érdekelne.
16/32 anonim válasza:
Ilyenkor merül fel bennem, hogy vajon egy országban élek a "sorban állnak a huszonéves szépfiúk a negyvenes nőknél" válaszadókkal? Harminc éves vagyok, és a legnagyobb korkülönbség a nő javára, amiről tudok a tágabb ismeretségi körömben, az 27 éves srác 35 éves nővel (és már ez is elég kivételesnek számít).
17/32 anonim válasza:
#16 a 40-es vonzó férfivel is ez a helyzet (elkel). A nagybátyám még 50 évesen is vetett egy autót a 3X-es szeretőjével, mert nagyon jól tartja magát és ért is a nők nyelvén.
18/32 peca1000 válasza:
44 éves átlagos pasi vagyok, de úgy udvarolgatnak a huszonéves csajok, hogy öröm nézni :)
19/32 anonim válasza:
Amikor ragyogó korahuszas egyetemista voltam, a 40 feletti férfiak reménytelenül öregek voltak. Észre sem vettem őket.
Ellenben a korombeli kemémypcsű srácok...:)
Kíváncsi lennék a huszonéves rajongóidra. Vagy inkább nem is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!