Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon sokszor kapok dicsértet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon sokszor kapok dicsértet hogy szép vagyok, jól nézek ki mégsincs barátom, mégcsak alakulóban sincs semmi. Mi lehet a baj velem?

Figyelt kérdés
Külföldi egyetemen tanulok, nem vagyok buta, nem kurváskodok, odafigyelek magamra, a külsőmre stb mégis majdnem 2 éve szingli vagyok. Már nagyon jó lenne ha lenne mellettem egy igazi férfi, de semmi komoly nem alakult ki sajnos az előző kapcsolatom óta. Igen, még fiatal vagyok, nem késtem le semmiről hiszen csak 19 éves vagyok, de már nagyon hiányzik egy kapcsolat, főleg hogy az ismerőseim szinte mint komoly párkapcsolatban élnek..

2021. ápr. 9. 13:27
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Na, jó, melyik városban tanulsz?😅
2021. ápr. 9. 14:12
 12/35 A kérdező kommentje:
Bulizni csak a baráti társasággal szoktam, ezek általában házibulik szóval ott esélytelen az ismerkedés😅De egyébként igen, nagyon szeretek “úton lenni”, minden hétvégén megyünk valahova, ha más nem akkor beülünk valamit inni barátnőkkel stb
2021. ápr. 9. 14:14
 13/35 A kérdező kommentje:
Grazban tanulok
2021. ápr. 9. 14:14
 14/35 anonim ***** válasza:
Graz az Ausztria, itt vagyok én is! :D Vagyis nem ott, ne aggódj, nem nyomozlak le, én Nenzingben élek, szóval ilyen 600 km-rel arrébb. :D Én amúgy szét adom Ausztriát és az osztrákokat, simán lehet velük ismerkedni, barátságos nép. Úgyhogy nem hiszem, hogy aggódnod kéne, csak ahogy írták is, el kell járni helyekre, ahol van alkalom ismerkedni veled. Van amúgy bármi hobbid, érdeklődési köröd? Mit szoktál csinálni szabadidődben?
2021. ápr. 9. 14:21
 15/35 A kérdező kommentje:
Na de szuper én is imádom Ausztriát😍Nagyon közvetlen mindenki, a barátkozással nincs is baj😅 Szabadidőmben sportolok, imádok futni, görkorizni, teniszezni és igazából szinte minden sportot
2021. ápr. 9. 14:24
 16/35 anonim ***** válasza:
65%
Na, az nagyon jó! ^^ Akkor végülis csak még nem jött el az igazi, ne aggódj ezen, majd eljön. Ha minden sport érdekel (én is így vagyok, mindent IS kipróbáltam meg tervezek kipróbálni, imádok mindent, ami mozgás :D), akkor tényleg próbálj ki mindent, járj el rendezvényekre, amikor lesznek megint, aztán előbb-utóbb úgyis megtalál valaki. Itt tényleg csak az a "gond", hogy még fiatal vagy és egyszerűen nem jött el még a lovag. :D De majd eljő, ne aggódj! ^^ Tényleg csak türelem, ne görcsölj rá, foglalkozz magaddal, fejleszd magad, tanulj, járj közösségekbe és majd alakul valami.
2021. ápr. 9. 14:28
 17/35 anonim ***** válasza:

Szerintem is van valami köze ehhez a külföld dolognak. Egyébként attól még hogy komoly kapcsolatuk van, nem biztos hogy tartós is marad...én is sokszor irigy vagyok azokra, akiknek például jó csaja van. Aztán pár év múlva agyba-főbe csalják egymást meg szakítanak.

Ha nagyon megpróbálnád amúgyis találnál valakit a nőknek sokkal könnyebb a párkeresés

2021. ápr. 9. 16:59
 18/35 anonim ***** válasza:
0%
Le kéne fogyni...
2021. ápr. 12. 16:59
 19/35 anonim ***** válasza:
51%

18!

Nahát, úgy látszik te vagy az egyedüli aki közülünk tud szöveget értelmezni, megmutatnád kérlek, hogy hol írta a kérdező a súlyát? Mi sajnos nem találjuk ezt az információt...

2021. ápr. 12. 18:36
 20/35 anonim ***** válasza:
0%
A válaszom egy logikai következtetések alapult...
2021. ápr. 12. 18:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!