Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kellek a szép nőknek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek a szép nőknek?

Figyelt kérdés

Mit is jelent nálam a szép: először is légyen kedves aranyos pofikája ,ne legyen rajta annyi smink egy nagyon kevés bár nem fontos engem ase zavarna ha nem lenne rajta smink,az nem baj ha szeplős ha jól álneki assem gond h egy kicsit pattanásos lehet valaki úgy is lehet szép!

A testéről annyit h légyen aranyosan formás nem fontos h ilyenek lennie : [link]

De még is légyen egy kicsit formás a testalkata kis pocak átlagosan fennék de kerek

A mell méret meg elég ha átlagos és a derek elég ha ilyen : [link]

Na most jonna belső, légyen kedves aranyos ,nem baj ha kitud magáért állni de ne legyen nagyszaja

Ne cigizen,a káromkodásról nem baj ha kiszalad a száján egy b@zdmeg vágy ehez hasonló

Légyen hűséges és lehesen vele ertelmes dolgokról beszelni

És ne legyen szűk szavú karót nyelt tudjon kicsit el lazulni

Na és én miért nem jövök be az ilyen lányoknak?

Pedig kedves vagyok,van humor érzekem, lehet velem jó dologról beszelgetni vagy is jó beszélgető társ vagyok..

Azzal lehet a gond h nem vagyok elége jó képű biztos ezzel lehet a gond ha nem mással

2020. dec. 23. 00:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Az már pedig irányadó, ha nem vagy képes normálisan fogalmazni. Legutóbb ötödik osztályos fogalmazásfüzetekben láttam ilyen mondatokat és stílust.

A választott kifejezések (főleg egy ilyen szinten szinonimákban gazdag nyelv esetén), a mondat hangulata, a mondatrészek logikai felépítése egy jó megfigyelőnek sokat elárulnak róla, hogy milyen személyiség rejtőzhet a szavak mögött. Műveltség, gondolkozásmód, vérmérséklet; ezek mind jelzőfényként világítanak.

Te egy elég egyszerű embernek tűnsz ezek alapján.

2020. dec. 23. 02:15
 2/12 A kérdező kommentje:
Most kivagy te ,hogy lehülyézel? Írd már le nem írok helyesen elkapkodtam ,és érthető volt szóval meg érteted ami közölni akartam ezzel ??
2020. dec. 23. 02:29
 3/12 anonim ***** válasza:

Már itt is vót a helyesírás megszállott??

Annyi helyen láttam már, ezzel szórakoztatja magát!!🤣🤣

2020. dec. 23. 02:58
 4/12 anonim ***** válasza:
A szép nőknek gazdag és idős Ember kell, szerintem.
2020. dec. 23. 02:59
 5/12 anonim ***** válasza:

Bocs, de írásod alapján unintelligens és buta vagy.

Sajnálom, de valakinek el kellett mondania.

Gondolom, jóképű sem vagy. Miért kellene egy szép lánynak egy buta, csúnya pasi? Nem érzed az aránytalanságot?

Még van egy esély: legyen sok pénzed. Akkor vehetsz magadnak bármilyen szép barátnőt.

2020. dec. 23. 03:09
 6/12 anonim ***** válasza:
Már megint te...helyesírási megszállott🤣
2020. dec. 23. 03:16
 7/12 anonim ***** válasza:

"Most kivagy te ,hogy lehülyézel? Írd már le nem írok helyesen elkapkodtam ,és érthető volt szóval meg érteted ami közölni akartam ezzel ??"

1.) Ezt már 100%-osan értelmezni se sikerült, akkora katyvasz. Hányas voltál magyarból? Ha élőben is így fejezed ki magad, akkor keserves beszélgetőtárs lehetsz.

2.) A kedvességre vonatkozó állításod is megdőlt, ha egy csöpp kritikára az önkontrollod kirepül az ablakon, és nekiállsz pattogni meg hisztizni.

2020. dec. 23. 04:57
 8/12 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy minél konkrétabb az elhatározásod a részleteket illetően, annál nehezebb a pártalálás

Ugyanígy vagyok ezzel én is és emiatt k.va nagy a baj!!!

Aki teljesen átlagos és az igényei is azok, na ők sokkal könnyebb helyzetben vannak mint mások!

2020. dec. 23. 11:16
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem
2020. dec. 23. 12:19
 10/12 anonim ***** válasza:
Helyesírási népoktató nem tűnnél el?
2020. dec. 23. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!