Miért nem kellek a nőknek?
Ez a 2.nő. Sőt, az sem. Egy fő nővel való 2 hétig tartó kapcsolatból én nem vonnék le ilyen következtetéseket, hogy, jaj, nem kellek senkinek.
Próbálj lazábban kommunikálni, ne tegyél fel mindent egy lapra. Ha nem sikerül, lesz más. Látom, te is lelkis vagy. De mikor még nem ismersz kellően vkit, ne éld bele magad. Ha, meg szeret, akkor te is imádhatod, anélkül, hogy fájna a lelked.
Nem vagyok túl bátor a nőknél
---
Na, itt van az eb elhantolva. A férfiasság egyik ismérve a bátorság. Semelyik nő nem szeret olyan pasival kezdeni, aki még nem találta meg a tökeit.
Te vagy az Vadas Tamás? :D
Ha nem az vagy: szerintem valamit nem jól csinálsz, ha ugyanolyan nőkkel "hoz össze az élet" mindig. Próbáld meg átgondolni, milyen érzések zajlottak le benned az első vagy akárhanyadik randikon.
De igazuk van a többieknek, 2 nőből még nem lenne szabad ilyen radikális következtetésre jutni. Biztos lesz majd olyan nő, aki őszintén fog szeretni.
"nő nek csak azért kelletem hogy szexeljen valakivel"
"csak barátságot akar velem semmi komolyabbat, de azért ki használ"
Neked minden kihasználás? A szexelős kihasznál, mert szexel veled. A "csak" barátkozni vágyó kihasznál, mert nem szexel veled. Döntsd már el, mit akarsz.
Mivel nagyon keveset írtál, és túl sokáig tartana kideríteni mi is a bajuk veled, konkrétan terápiát kéne vezetnem, ehelyett annyit írok:
Ha ők kihasználnak, te is használd ki őket. Uralkodj a helyzeten, legyél férfi...
Az önbizalom hiányos pasik (nők is)valahogy bevonzzák' azokat akik kibaxnak velük!
Legyél merészebb,ne görcsölj.
Én itt elakadtam:
"ő szintén csak barátságot akar velem"
Hogyhogy szintén?
Az előző szexelni akart, az nem barátság.
Mért feküdtél le vele, ha az Neked nem jó?
Mért teszel meg a barátkozósnak olyat, amit nem akarsz?
Mit akarsz?
Ez itt a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!