Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért szemznek velem a szép...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szemznek velem a szép lányok ha ronda vagyok?

Figyelt kérdés

talan azért néznek mert ronda vagy az ilyen kijelentéseket és ezekhez hassonlokat hanyagujuk

olyan nagy fejem van,a tesetem hez képeset, pufi az arcom pedig a átlagos ,a test alkatom

vagy is nincsen rajtam ,semmi súly felesleg

a hajamra oda figyelek...meg a ruhazkodasomra is...általaban inget, vagy poloigent vagy valami kicsit szebb es elgansabb pollot hordok , vaszon nadragot es hoza paszentos cipőt

2021. jan. 17. 13:56
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
Tényleg azért néznek .Valójában szerintem ledöbbennek és nem azért néznek mert szép lennél vagy megfogtad őket valamivel.Ez az igazság.Ami még lehet hogy a ruhád miatt néznek meg.
2021. jan. 17. 13:58
 2/11 A kérdező kommentje:
szoval azert mert ronda vagyok ?! jol gondoltam 😔
2021. jan. 17. 14:30
 3/11 anonim ***** válasza:
39%
Kit érdekelnek a szép lányok? Beképzelt senkiháziak. Csak nyivákolni tudnak, magvakat zabálnak, hánytatják magukat, álomvilágban éldegélnek... Stb... Nézzenek, te meg röhögj a képükbe. Ennyi.
2021. jan. 17. 14:51
 4/11 A kérdező kommentje:
varj en nem az ilyen szep lanyokra gondoltam...azokra akik az arcuk senem szep es a rondatol nagyon mesze van de a teste egy kicsit formas...es normalis ertek rendu lanyokra gondoltam akik nem hantatjak magukat
2021. jan. 17. 14:55
 5/11 anonim ***** válasza:
75%

Megjelenés kérdése a dolog.

Ha úgy viselkedsz, mint aki szép vagy legalábbis elfogadod magad, fel fogod kelteni a figyelmüket, még ha nem is tartod magad titokban szépnek.

Ha van önbizalmad, azzal már megduplázódtak az esélyeid, lehet ezért figyeltek fel rád.

2021. jan. 17. 15:23
 6/11 Szivessa3 ***** válasza:
88%
Lehet nem vagy ronda, csak te gondolod ezt magadról.
2021. jan. 17. 15:33
 7/11 A kérdező kommentje:

modjuk kivulrol nm latszik h onbizalom hihanyos vok..de hiszitek vagy sem a suliba egy csaj azt mondta q baratnojenwk h milyen helyes vagyok egy masik keto meg majdnem elkezdet veszwkdni h kinnek koszontem elob xd

ja es szerwlmwt valot egy eleg aronyos csaj de az en hibambol nm jpttunk osze 😔

2021. jan. 17. 15:33
 8/11 A kérdező kommentje:

Lehet nem vagy ronda, csak te gondolod ezt magadról.

vagy a kisugarzasomql lehet valami...

2021. jan. 17. 15:34
 9/11 anonim ***** válasza:
80%

Sztem csak elbambulnak

Ne vedd sertesnek teso de az ing vaszon nadrag kombi nemigazan meno

2021. jan. 17. 17:16
 10/11 A kérdező kommentje:
lehet de nekem tetszik...
2021. jan. 17. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!