Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a nők (nagyon sokan)? Ez a kis részlet a filmből kiválóan szemlélteti és sokszor előfordult már velem is ez, és szerintem itt is több férfival.
"vagy barátkozni akartak velem."
És? Ez miért baj? Egy szórakozóhelyen csak akkor állhat valaki szóba valakivel, ha dugni is akar vele? IStenem!
“De ugye előtte mosolygott a másik pasira, aki ott ült.“
A jelenetben egy céges buli van, ha jól vettem ki, tehát munkatársak buliznak egymàssal. Lehet hogy a nő 2 asztalra melózik tőle és jóban vannak. Vagy egy nőnek egy buliban tilos a párján kívül bárkire mosolyogni? Ha én egy haveromat látom egy buliban a kanapén depizni, én is mosolyognék rá és próbálnám feldobni a kedvét, hogy ne legyen olyan búvalbszott. Úgy viselkedtek mintha a mosolygás egyenértékű lenne azzal, hogy pl. az ölébe ül és ott ölelgeti meg puszilgatja. Ha tenyleg ilyen egybitesen gondolkoznak a férfiak akkor mostantól félek bárkire is rámosolyogni, nehogy félreértse. Jézusom...
25
Ezt pofázták nekem dühösen az elmebeteg taperolók, hogy én így meg úgy néztem, aztán csodálkoztak, hogy full erővel kaptak tőlem egy ótvaros pofont.
A "kikezdek mindenkivel, mert a mosoly = szex" férfiakat és a "flörtölgetek össze-vissza, hátha összejön pár potyacucc" nőket ugyanabba a darálóba kellene belehajítani, mert mindkettő elvtelen és/vagy gusztustalan.
De értelmes ember nem is jár proletár diszkóba, ahol szól a Diszkó gazdaságos trash-mix és mindenki részeg már 10 óra előtt a sok kommersztől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!