Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a nők (nagyon sokan)? Ez a kis részlet a filmből kiválóan szemlélteti és sokszor előfordult már velem is ez, és szerintem itt is több férfival.
2021. ápr. 5. 22:20
11/35 anonim válasza:
Ez egy baromi jó film, de ebben a jelenetben nem látok semmi különösebben gáz dolgot.
Nézzétek az Apatigris sorozatot. Az egy jó látlelet a mai társadalom kispolgárságáról. Ahogy az Arany élet volt a bűnös felső 10 000-től.
12/35 anonim válasza:
Mi ezzel a baj? A két hapsi közül az egyik nulla érdeklődést mutatott az irányába, konkrétan a köszönésen kívül hozzá se szólt, a másik meg beszélgetett vele. A csajnak szerelmesen a nyakába kellett volna borulnia a kanapés hapsinak vagy mi lett volna az elvárt viselkedés szerinted?
13/35 anonim válasza:
#12: várják ezek a sült galambot, és azt hiszik, hogy egy mosoly szexet jelent. Teljesen szociális analfabéták.
14/35 anonim válasza:
13: Számomra inkább az jött le, hogy "udvarlás" helyett az a menő, aki csak úgy ismeretlenül lesmárolja a nőt ahelyett, hogy akárcsak bemutatkozna. Ez szerinted mi? A szociális analfabétaság?
15/35 anonim válasza:
Szerintem az a barátja, nem egy idegen.
16/35 anonim válasza:
Lehet a nő ivott előtte egy kicsit, összenéztek, ezért mosolygott egyet. Máglyán kéne elégetni, vagy mit szeretnél?
17/35 anonim válasza:
" Ez szerinted mi? A szociális analfabétaság?"
Ez egy filmrészlet, nem derül ki, milyen viszonyban vannak. Lehet a barátja is.
18/35 anonim válasza:
A férfi, aki odalép a nőhöz, italt visz a kezében, amit a nő megfog. Nem vagyok nagy testbeszéd elemző, de nincs az a totál érdektelen hímsovi barom sem, aki szerint a semmiből odalépő pasitól a nő elfogadja a piát, és mosolyogva, csókkal üdvözli.
19/35 A kérdező kommentje:
Vélhetően az a pasi, aki a piát vitte neki, az a párja. De ugye előtte mosolygott a másik pasira, aki ott ült. Ugye ilyenkor majd minden pasi a hosszas összenézést, vagy mosolygást jelnek veszi és próbálkozik (ha nem besz.ri alak). Csak a való életben rég rájöttünk már férfiak, hogy ha ismeretlen nő sokáig néz mindket, vagy mosolyog ránk, az kb max 10%-ban jel, hogy bejövünk neki. Régen a diszkókorszakomban én is hittem ebben, de vagy 4-5 próba után (amikor a nő felfalt a szemével) mindig pofára estem, mert bár a piát elfogadták, de minden estben kiderült, hogy van párjuk és csak önbizalomtuningnak használták a mosolyt, vagy barátkozni akartak velem.
2021. ápr. 6. 13:31
20/35 anonim válasza:
" De ugye előtte mosolygott a másik pasira, aki ott ült."
Ez szocializált körökben semmit nem jelent. Most az a bajod, hogy nem búvalb.szott pofánal néz rád valaki egy buliba, ahova szórakozni ment és hogy jó kedve legyen?
Szánalmasan hülye vagy!
És még ti csodálkoztok, hogy a lányok undorodott arccal néznek rátok. Hát az ilyen ksi gyökerek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!