Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, az szerintetek gáz, ha egy pasi lízingeli a kocsiját és a havi részlet után csak 250 ezer forintja marad?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 1. 11:52
2/29 anonim válasza:
Miért lenne az, nekem lány létemre is volt hiteles kocsim.
3/29 anonim válasza:
Öregem, de sajnállak. Aki kevesli a havi negyed millát annak nyugodtan mondhatod, hogy bármihez hozzäjárulhat ő is.
30/f
4/29 anonim válasza:
1. Így is szép pénz marad nálad.
2. A hitel addig nem gáz, amíg van rá fedezet. Ott szokott a probléma lenni, amikor a nyomorba veszik fel a hitelt, és nem bírják fizetni.
5/29 anonim válasza:
Gáz, minek vesz olyan kocsit amit nem tud egyben kifizetni?
Főleg ha ennyit keres....
6/29 anonim válasza:
elég gáz, én 400at keresek szóval ha te lennél a faszim elég cink hogy többet keres a nőd. mondjuk nem tudom mennyi a havi részlet de gáz hogy nem tudod egyből megvenni.
7/29 anonim válasza:
Azt hittem a kérdés provokáció, de a válaszok láttán úgy tűnik, van miről beszélgetni. Talán tisztában vagy vele, hogy valaki 250 ezret sem keres, nemhogy még a törlesztő után annyija maradjon.
8/29 anonim válasza:
Nem egyezik az én értékrendemmel, hogy olyan autót vegyek, ami annyira drága, hogy nem tudom egyben kifizetni. De ettől még másnak lehet ez fontos, emiatt nem ítélkezem. A fizetése meg mindenkinek a magánügye. Ha összeházasodtunk, akkor meg közös ügyünk, amin együtt dolgozunk, kompromisszumokkal.
9/29 anonim válasza:
Eléggé gáz. A 250-ből zsíros kenyérre alig futja. Hol van hozzá a paprika, paradicsom?
10/29 A kérdező kommentje:
Azért így veszem, mert a kocsira most van szükségem, nem évek múlva.
2017. ápr. 1. 12:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!