Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, az szerintetek gáz, ha egy pasi lízingeli a kocsiját és a havi részlet után csak 250 ezer forintja marad?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 1. 11:52
12/29 A kérdező kommentje:
Milyen reklám? Nem is mondtam az autó márkáját...
2017. ápr. 1. 12:51
13/29 anonim válasza:
Pesti vagy? Akkor biztos gáz, de nem tudom miért hiszi itt mindenki azt, hogy pest a világ közepe. Vidéken a 250 ezres fizetés kb. a plafon, átlag ember keres 130-at össz-vissz
14/29 A kérdező kommentje:
Pesti vagyok, igen.
2017. ápr. 1. 12:53
15/29 anonim válasza:
Jaj, mert itt sokan több milliós autót vesznek 2 havi fizetésből. Kérdező nem gáz. Amelyik nőnek gáz, az a nő hidd el nekem., neked lenne gáz.
16/29 anonim válasza:
Szerintem nem gáz
Amíg tudja fizetni, addig teljesen oké
17/29 anonim válasza:
Nekem úgy tűnik, mintha dicsekedni akarnál, csak egy kicsit átcsomagoltad a kérdést, hogy ne legyen teljesen nyilvánvaló :)
18/29 anonim válasza:
Az a gáz, hogy képes vagy ilyen kérdést kiírni.
19/29 Noblesse Oblige válasza:
Szükségtelen a kocsi?
Éhen maradsz ha kifizeted a részletet?
Nem tudod beosztani a pénzt és felesleges költségekbe vered magad?
Ha a válasz a fentiekre nem, akkor NEM.
Ha igen, akkor IGEN.
Ez nem random nők véleményétől függő dolog. Ezt józan paraszti ésszel is végig lehet gondolni.
20/29 anonim válasza:
ha a minimum megvan, akkor nekem mindegy hogy veszi a kocsiját
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!