Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyes, ha friendzoneba kerülés után megszakítom a kapcsolatot?
Sziasztok! Mindig le lettem koptatva/friendzoneolva lettem, a hétvégén most is. Szerintetek helyes volt, hogy szimplán megszakítottam a kapcsolatot, nem írok vissza többet?
Egyszerűen elkeserít, hogy hiába próbálok kedves, figyelmes lenni, borzalmasan sok időt fordítani a másikra, mindig ez lesz a vége....
Igen helyes. Nem erez semmit, te meg inkabb szenvednel kitudja meddig? Lefogadom mar masokkal ismerkedik. Nincs fiu lany baratsag. Ha bejon egy kapcsolat vagy hazassag, gyerek akkor tuti az azonos nemu baratokkal is lightosabb lesz.
Ezt az egyedul halok meg dolgot most hagyd abba. El sem kezdodott az eleted. Meg onismereted sincs. Elj, legyen onismereted, ne parazz ezen es idovel jobban veszed majd ezeket az elutasitasokat is.
"Másoljátok, terjesszétek, van itt rá igény"
Inkabb ezt terjesszetek a bluepilles hulyesegek helyett :)
36F incel
"minek foglalkozol napi szinten párkapcsolati kérdésekkel"
Az asztra zenekar mellekhatasa ez is 😂🤭🤣
Zarva van a tengerpart, aztan itt utom el az idot :D
36F incel
De egyutterzek a poszt toloval, 15-20 eve bejartam ezt az utat, es onnan jutottam el ebbe az allapotba.....
36F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!