Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyes, ha friendzoneba kerülés után megszakítom a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Mindig le lettem koptatva/friendzoneolva lettem, a hétvégén most is. Szerintetek helyes volt, hogy szimplán megszakítottam a kapcsolatot, nem írok vissza többet?

Egyszerűen elkeserít, hogy hiába próbálok kedves, figyelmes lenni, borzalmasan sok időt fordítani a másikra, mindig ez lesz a vége....

2021. ápr. 5. 00:51
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
28-as, szeretnéd felvilágosítani?
2021. ápr. 5. 10:27
 32/39 anonim ***** válasza:
100%

Igen helyes. Nem erez semmit, te meg inkabb szenvednel kitudja meddig? Lefogadom mar masokkal ismerkedik. Nincs fiu lany baratsag. Ha bejon egy kapcsolat vagy hazassag, gyerek akkor tuti az azonos nemu baratokkal is lightosabb lesz.

Ezt az egyedul halok meg dolgot most hagyd abba. El sem kezdodott az eleted. Meg onismereted sincs. Elj, legyen onismereted, ne parazz ezen es idovel jobban veszed majd ezeket az elutasitasokat is.

2021. ápr. 5. 10:29
 33/39 anonim ***** válasza:
39%

"Másoljátok, terjesszétek, van itt rá igény"

Inkabb ezt terjesszetek a bluepilles hulyesegek helyett :)

[link]

36F incel

2021. ápr. 5. 10:44
 34/39 anonim ***** válasza:
88%
36/F, régóta érdekel, hogy amennyiben szerinted hagyni kell a nőket a francba (be my guest), ahogy azt már százszor kifejtetted, mégis minek foglalkozol napi szinten párkapcsolati kérdésekkel? Mi dolgod az egésszel?
2021. ápr. 5. 10:47
 35/39 anonim ***** válasza:
57%

"minek foglalkozol napi szinten párkapcsolati kérdésekkel"

Az asztra zenekar mellekhatasa ez is 😂🤭🤣

Zarva van a tengerpart, aztan itt utom el az idot :D

36F incel

2021. ápr. 5. 10:51
 36/39 anonim ***** válasza:
Hát ha neked ez jó :D
2021. ápr. 5. 11:00
 37/39 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező szerintem jól tetted. Ha a csaj nem akar tőled semmit (legalábbis nem azt amit te), akkor ez a legjobb döntés. Így nem cseszed el az időd egy olyan nőre, akivel úgysem lesz semmi. Sokan ezt csinálják, hogy akár évekig futnak az elérhetetlen csaj iránt, rengeteg pénzük (ami amúgy nem igényelne a csaj, mert neki nem jön be a srác) és idejük rámegy fölöslegesen egy ilyen emberre. Tovább kell lépni és keresni mást. Ne a párkeresést add fel, hanem azokat akiket nem érdekelsz (szexuálisan).
2021. ápr. 5. 11:35
 38/39 anonim ***** válasza:
27%

De egyutterzek a poszt toloval, 15-20 eve bejartam ezt az utat, es onnan jutottam el ebbe az allapotba.....

36F incel

2021. ápr. 5. 12:16
 39/39 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mert a "legyünk csak barátok" valójában azt jelenti, hogy nem akarlak látni többé, ha nem muszáj. :)
2021. ápr. 5. 12:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!