Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyes, ha friendzoneba kerülés után megszakítom a kapcsolatot?
Sziasztok! Mindig le lettem koptatva/friendzoneolva lettem, a hétvégén most is. Szerintetek helyes volt, hogy szimplán megszakítottam a kapcsolatot, nem írok vissza többet?
Egyszerűen elkeserít, hogy hiába próbálok kedves, figyelmes lenni, borzalmasan sok időt fordítani a másikra, mindig ez lesz a vége....
#10 nem tudom, az érzelmek elég hülye dolgok, én lennék a legboldogabb, ha tudnám, miért keresek párt....
Minden más területen hozom a tőlem elvárhatót, jó tanuló vagyok, mellette gyakornokként dolgozok, rendszeresen mozgók, rendet tartok magam körül, olvasok.
#11: te csak ilyen teljesítményelvűen tudsz magadra gondolni? "Minden más területen hozom a tőlem elvárhatót"
Legalább törekedj rá, hogy fokozatosan megtanuld megérteni magadat, hogy pontosan mi és miért motivál, mert amíg nem teszed, addig csak a saját érzelmeid tehetetlen bábja leszel.
"próbálok kedves, figyelmes lenni, borzalmasan sok időt fordítani a másikra"
közben elfelejtesz önmagad lenni és ez a baj. ha tudnál önmagad lenni, nme akarnál mindenáron szimpátiát elérni, nem mennél le kutyába a punciért.
Alapból nem jössz be a nőknek, különben másképp állnának hozzád.
Nem kell azt a kétségbeeséssel magyarázni.
Barátzónába azok a férfiak kerülnek, akik személyisége szimpatikusak a nőnek, de nem vonzódnak hozzá. Valószínűleg belőled is hiányzik a vonzerő.
Építsd le az összes ilyet. Legalább a büszkeséged őrizd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!