Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyes, ha friendzoneba kerülés után megszakítom a kapcsolatot?
Sziasztok! Mindig le lettem koptatva/friendzoneolva lettem, a hétvégén most is. Szerintetek helyes volt, hogy szimplán megszakítottam a kapcsolatot, nem írok vissza többet?
Egyszerűen elkeserít, hogy hiába próbálok kedves, figyelmes lenni, borzalmasan sok időt fordítani a másikra, mindig ez lesz a vége....
Te tudod,hogy helyes e.Én ilyenbe nem szoktam belemenni.
Vannak barataim.Nincs szükségem eljátszani a lelki szemeteszsákot,ha a hölgy netán dobva van mások által.Arról nem beszélve,hogyha le vagyok építve,nem leszek barát.
Ez annyira szánalmas!
Nem tudom, mi megy nagy átlagban, de akit nem lekoptatok, hanem friendzonolok, az tényleg érdekel, mint ember és barát. És pont nem lelki szemetes. A lelki dolgokat a legmélyebb, legjobb lány barátaimmal szoktam megbeszélni, a fiúk ritkán értik. Meg van bennem annyi érzelmi intelligencia, hogy akinek potenciálisan érzései lehetnek felém, amit én nem tudok viszonozni, annak nem beszélek az érzelmeimről, nem adok hamis reményt.
Amúgy tanácsként mondom, érdemes lányokkal barátkozni, haverkodni, hogy megértsd őket. Érthető, ha azzal nem akarsz,aki elutasított, de másokkal lehet. És akkor nem lenne benned ez a görcs, mint párkeresésnél.
Úgy látom, itt sokan nem értik, hogy a kérdező problémája pont az, hogy nem vonzódnak hozzá a nők. Ez eredményezi a barátzónát, az elutasításokat.
Először is egy férfinak büszkeséget kell sugároznia, ehhez pedig nem szabad, hogy lelkileg lehúzzák ezek a barátzónás dolgok. Meg kell szakítani az összes ilyennel a kapcsolatot.
Másodszor ki kell hoznia a külsejéből a maximumot. Ez egy felszínes világ, a külsőségek fogják úgyis meghatározni a sikeredet a csajoknál. Új frizura, szolárium, edzés, új ruházat, és hasonlók.
Harmadszor új csajok felé kell nyitni. Meg kell találnod azokat, akik éreznek vonzalmat az irányodba. Na ezekkel a nőkkel érdemes foglalkoznod, a többi kuka.
A nők megértéséből pedig csak egy dolgot kell igazán megjegyezned: akihez vonzódnak, annál úgyis megracionalizálják magukban, hogy miért helyes, amit éreznek és csinálnak. Akihez meg nem, ott nincs az a trükk vagy taktika, hogy befutó legyél. Szóval ha egy nő vonzódik hozzád, akkor már nyugodtan lehetsz önmagad! Nem kell agyalnod semmi máson.
Oh boys, learn
Angolul van, érdemes végignézni. A lényeg, hogy lépésenként építsd fel magad. Nem PUA
1. Legyél rendben önmagaddal. Ide tartozik a külső is, építsd fel szépen azt is, ha van min kozmetikázni (izom, tartás, ruhatár, frizura, ápoltság). De leginkább egy belső szilárdság kell az értékeid alapján. És ahogy előttem írták, foglalkozz a saját belső világoddal, gondolataiddal, érzéseiddel, értsd meg őket.
2. Barátkozz a saját nemeddel, tanuld meg az alap szociális interakciókat, érezd jól magad, és ezzel együtt lehetőséged lesz több embert - nőt is - megismerni.
3. Barátkozz az ellenkező nemmel. Értsd meg őket, hogy kommunikálnak, érezd magad természetesen köztük, lazulj el, lásd, hogy nem ufók, nem kell félned megszólítani őket. Itt az a fontos, hogy végre elengedd ezt a görcsöt, hogy jaj, mi kesz, ha elszúrom, élesben megy stb, mert ez csak haverkodás, nem kell félni. A nőknek bejön a lazaság, akár egy kis leszarom hozzáállás is az elején(!), mert ez mutatja, hogy rendben vagy magaddal, van saját életed, nem ettől a sikertől, egy kvázi idegen validációjától függsz. Ami ugye taszító. Akár innen is alakulhat valami, ha szimpatikus vagy nekik, bemutathatnak barátnőknek.
4. Randizás, flört, barátnő
Másoljátok, terjesszétek, van itt rá igény :)
Végre! Száz éve nem láttam a lapátállú bájgúnár köcsögöző idiótát, mizu?
Igazi incel bingo, pipálj ki egy kommentben legalább négyet az alábbiak közül: alfa, béta, kék- vagy piros pirula, állszerkezet fontossága. Imádlak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!