Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk/férfiak, hogyha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak, hogyha nem írtok vissza Tinderen egy lánynak, milyen oknál fogva nem?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 4. 00:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Jo indokokat soroltak fel. En meg akkor csinaltam ilyet ha érdektelen volt a beszelgetes, 1-2 szavas valaszok, 0 erdeklodes.
2021. ápr. 4. 08:40
 12/19 anonim ***** válasza:
88%
Azért van, mert mindenkit jobbra húznak, és annyi sincs bennük, hogy aki nem tetszik, attól rögtön szétváljanak, mert erre is lusták, nemtörődömök. Inkább elnézik, hogy írogatsz, és nem reagálnak annyit sem, hogy bocs nem.
2021. ápr. 4. 08:40
 13/19 anonim ***** válasza:
72%
9-es, 10-es, most melyiktők a 10% alfás?:D
2021. ápr. 4. 09:00
 14/19 anonim ***** válasza:
#5: lehet, a stílusos nem tetszett neki, ahogy írsz.
2021. ápr. 4. 11:02
 15/19 A kérdező kommentje:
Mindössze csak ráköszöntem.
2021. ápr. 4. 11:21
 16/19 anonim ***** válasza:
Nekem egy sima ráköszönés inkább negatív, volt amikor nem írtam vissza. Az hogy valaki odalök annyit hogy "szia" számomra érdektelenséget, határozatlanságot sugall. Akkor már legalább krédezzen valamit.
2021. ápr. 4. 11:55
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Ezt iszonyú sok női profilban látom kiírva, hogy "ha jobbra húztál írj is rám", stb. Nők, ez miért zavar titeket ennyire? Ez ugyanígy férfiként is ott van, hogy matchelsz valakivel, írsz a csajnak, majd nem ír vissza.

Egyébként tudtátok, hogy a vissza nem írás gyakori oka az, hogy a másik fél már nem használja a Tindert, de a profilját nem törölte? Lehet 2 napja, lehet 2 hete, lehet 2 hónapja megunta vagy találkozott valakivel és kikapcsolta az értesítéseket már. Én a Tinder Goldom miatt látom, hogy kik húztak jobbra és amikor sok csaj van egyszerre, akkor nyilván nem matchelek az összessel, mert 3-4 embernél többre úgy sem lehet figyelni egyszerre. Aztán ha 1 hét vagy 3 hét múlva jobbra húzom a csajt és akkor már matchelünk, akkor azért nem válaszol, mert gondolom már nincs fent. Aki jobbra húz és utána én is egyből jobbra húzom őt, ott pedig szinte mindig válaszolnak.

2021. ápr. 4. 11:57
 18/19 anonim ***** válasza:
32%

"Mindössze csak ráköszöntem."

Ja, akkor éthető. Mit vársz? Ő is rád köszön és utána mi lesz? Megvan! Tőled várod, hogy udvaroljon neked.

2021. ápr. 4. 12:20
 19/19 A kérdező kommentje:

Nem vártam ilyesmit, ha visszaírt volna folytattam volna a beszélgetést.

Csak kíváncsi voltam, vajon véletlenül húzott-e jobbra vagy tényleg tetszem-e neki.

2021. ápr. 4. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!