Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak, hogyha nem írtok vissza Tinderen egy lánynak, milyen oknál fogva nem?
Ezt iszonyú sok női profilban látom kiírva, hogy "ha jobbra húztál írj is rám", stb. Nők, ez miért zavar titeket ennyire? Ez ugyanígy férfiként is ott van, hogy matchelsz valakivel, írsz a csajnak, majd nem ír vissza.
Egyébként tudtátok, hogy a vissza nem írás gyakori oka az, hogy a másik fél már nem használja a Tindert, de a profilját nem törölte? Lehet 2 napja, lehet 2 hete, lehet 2 hónapja megunta vagy találkozott valakivel és kikapcsolta az értesítéseket már. Én a Tinder Goldom miatt látom, hogy kik húztak jobbra és amikor sok csaj van egyszerre, akkor nyilván nem matchelek az összessel, mert 3-4 embernél többre úgy sem lehet figyelni egyszerre. Aztán ha 1 hét vagy 3 hét múlva jobbra húzom a csajt és akkor már matchelünk, akkor azért nem válaszol, mert gondolom már nincs fent. Aki jobbra húz és utána én is egyből jobbra húzom őt, ott pedig szinte mindig válaszolnak.
"Mindössze csak ráköszöntem."
Ja, akkor éthető. Mit vársz? Ő is rád köszön és utána mi lesz? Megvan! Tőled várod, hogy udvaroljon neked.
Nem vártam ilyesmit, ha visszaírt volna folytattam volna a beszélgetést.
Csak kíváncsi voltam, vajon véletlenül húzott-e jobbra vagy tényleg tetszem-e neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!