Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők az internetes társkeresőkön párkeresést folytatnak vagy ideák üldözését?
30 alatt, fővárosban, hogyan nem talál magának egy szép, tanult és csinos lány magának párt 3-6 hónap alatt?
Pár ismerőssel is szembefutok társkeresőkön és értetlenül állok előtte, hogy a sokadik alkalommal látom újra ugyan azon a platformon / akár más újabb portálon is (pl egyik hónapban látom Tinderen, rá másfél-2 hónapra Bumbleon. Utóbbin annyira kevés lány van, hogy 99%, hogy új regisztráció). Értem én, hogy velem nem akar kezdeni, mert úgy gondolja ő szebb, jobb különlegesebb....
DE neki ez komolyan jó, hogy 5. hónapja mindenkivel megteszi az első sokszor iszonyat unalmas köröket??? Látszólag próbálkozik, valamilyen szinten energiát fektet bele - új regisztáció, másik portál, új képek.
Nem gondolja, hogyha 5000-10000 pasiból nem talált magának valakit, úgy hogy ez a jelentkezők száma, nem az akit elé dob a portál, akkor benne van a hiba?
Ez azért fura, mert rajtam kívül rengeteg barátom társkeresőzött vagy még társkeresőzik is és egyikük sem alkoholista, mentális beteg, nem verte a párját meg hasonló borzalmak. (#18-ra reagálva)
Sőt, van munkájuk, hobbijuk, életük, sportolnak, 90%-a gyereket is szeretne. Ehhez képest mindenki szenvedett a társkeresőn az elutasítástól és a feléjük irányuló érdektelenségtől.
Egy közös bennük, átlagosan néznek ki, nem úgy, mint a top férfi modellek.
#19 azokat szidom el akik megerdemlik. Ne haragudj hogy az alkoholistat meg a dugójanit és aki nincs túl az exen de azért ismerkedik nem tudom és nem is fogom tisztelni.
#20 persze hogy írnak a kövér kolleganonek is. Mert rengeteg kövér férfi is van (meg fogatlan, meg igénytelen stb) akik tudják hogy csak olyan nőt kaphatnak meg mint a kolléganőd.
Kérdezőnek: nem mondtam hogy minden férfi ilyen aki tarskereson van. Csak azt hogy nehéz normálisat találni. Nekem sikerült de évekig próbálkoztam. És nem egy ryan gosling lett a párom. Sőt, alacsony és kopaszodik a drága, de káros szenvedelyektol mentes, intelligens rendes ember.
Férfiként egy tematikus ("spiri-ezo-pszicho") társkeresőn vagyok jelen, és elég csalódott vagyok. Az adatlapom teljeskörűen ki van töltve, olyan szinten, hogy képet lehet kapni róla a személyiségemről, a világomról, és érzékelhető, hogy tanult, művelt ember vagyok. Az igényeim nem nagyok.
Nyitott vagyok kapcsolatra, barátkozásra is, a kommunikáció is fontos számomra, egy másik ember világának megismerése, de alig egy-egy esetben jut el ilyen szintre a kapcsolat. És ettől még hol van a párkapcsolat..? Nagyon kevesen vannak, akik azután, hogy megnézem, szivecskézem az adatlapjuk, "veszik a fáradtságot", és ránéznek az adatlapomra. Miért? Miért nem becsülnek többre egy tanult embert, aki dolgozik, mellette képzi magát, normális hobbijai vannak. Miért ennyire passzívak a társkereső nők? Minek regisztrálnak, ha még egy érdeklődő adatlapját sem nézik meg? Vagy miért okoz nehézséget üzenetben egy kedves mondatot leírni a másiknak?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!