Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkedés elején megértőek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedés elején megértőek lennétek, ha egy férfi már eleve leírja, hogy nem fog tudni túl sűrűn válaszolni az üzeneteitekre?

Figyelt kérdés
Na nekem így indított a pali. 2-4 naponta kapok választ a messengeren. Nehezen viselem. Csak szerintem nem lehet így ismerkedni?
2021. márc. 30. 16:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
És ennek mi az oka? Egy néhány szavas üzenetet bepötyögni 30 mp-ből kijön.
2021. márc. 30. 16:18
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ah, ez annyit jelent, hogy csak szexre kellesz neki, amikor épp unatkozik, vagy valószínűleg barátnője/felesége van és nem tud akármikor válaszolni. Az ilyenekbe jobb bele sem kezdeni.
2021. márc. 30. 16:19
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy miért. Nem kell mindjárt kombinálni. Én gyakran gondolkozom azon, hogy valami más országban vagy itthon egy eldugott kis faluban kéne szerencsét próbálnom, mert szívből gyűlölöm az egész Facebookos, Messengeres digitális világot, ahol ha nem postolsz 5 percenként, meg nem írsz kisesszét a mizu-ra, akkor már azt hiszik nincs életed.

A másik meg, hogy egy idő után a leglelkesebb ember is megunja az indoklás nélkül eltűnő nőket (mert jött időközben egy jobb, kibékült az exével vagy simán csak akármi), eddig úgy voltam vele, hogy akivel személyesen találkoztam és összejöttünk, azt tudtam csak komolyan venni, de lassan már ott tartok, hogy azt sem.

2021. márc. 30. 16:20
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Szívből gyűlölök chatelni, csak akkor használom, ha muszáj és akkor is csak információközlésre, beszélgetésre nem. Semmit nem ad hozzá a kapcsolataimhoz. Ha az egész pötyögés helyett inkább beszélgetnénk párnaponta, de akkor rendesen (személyesen, videón vagy végső sorban még a telefon is elmegy, bár azt se szeretem), akkor az tök ideális lenne számomra. Ha viszont ezekre nem lenne hajlandó és beérné azzal, hogy 3 naponta odaböfög valamit, akkor max egy hét alatt elveszíteném az érdeklődésem.
2021. márc. 30. 16:29
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom, tojni minden nap elmegy.

Akkor tudna neked is írni, ha már annyira baromira elfoglalt vezető kutató és/vagy agysebész.

2021. márc. 30. 18:05
 6/11 anonim ***** válasza:
83%
Volt nekem jogásznő barátnőm egyszer. Mielőtt randiztunk volna, messengeren beszéltünk. Utált írni, mindig 2-3 szóban válaszolva, ott is volt elírás, néha 1-2 helyesírási hiba. Mikor találkoztam vele, egy szószátyár, bőbeszédű, intelligens nőt ismertem meg, aki éppen akkor végzett a szakvizsgájával. Vele voltam 2 évet, és rendkívüli nő volt. Az, hogy valaki utál írni, meg ilyeneket lök, hogy hali, mizu, még nem jelenti azt, hogy hülye vagy nem téged akar. Csak nem a neten szeret élni.
2021. márc. 30. 18:55
 7/11 anonim ***** válasza:
33%
Fordítsuk meg a dolgot: ha egy nő mondaná azt, hogy nem fog tudni mindig írni, és a férfi felemelné ez ellen a szavát, akkor mindenki szétszedné a férfit, hogy miért nem hagy élni a nőnek, mindenkinek van más dolga is, mint hogy egy számára (majdnem) ismeretlen emberkének válaszolgasson, blablabla...
2021. márc. 30. 19:11
 8/11 anonim ***** válasza:
34%

#7: Ez azért van, mert a nők körül forog a világ. Ha egy nő azért panaszkodik, mert a férfi nem ír, akkor kutya kötelességed őt szórakoztatni és az összes elhanyagolt, szófosásban szenvedő nő idegyűlik és empátiájukat, szolidaritásukat fejezik ki. A nő meg egyébként sem felejt. Ha volt a múltjában, akár 8 éve egy olyan, aki keveset írt és ezt a ziccert arra használta, hogy megcsalja őt vagy közben más nőkkel ismerkedjen, akkor ez a múltbéli emlék olyan erőteljes intenzitással tör előre belőle, mint egy vulkán. Elég a Weinsteines, Marton Lászlós vagy Marilyn Mansonos esetekre gondolni. Évek, évtizedek múlva is egyetlen apró valami elég volt ahhoz, hogy felszínre törjön.

Ugyanakkor ha a népszerű lány nem tud dönteni a sok, számára szimpatikus férfi közül és zavarja őt, hogy ennyien ráírnak és érdeklődnek és már a sok copy-paste is megterhelő számára, akkor hagyd őt nyugodtan, mert van munkája meg nem tud koncentrálni semmire, se a meditációra, se a jógára, se az autóvezetésre, mert folyamatosan pittyeg a telefon. Ráadásul annak is ugyanaz a hangja, ha a főnöke ír ugyanazon a platformon, azt meg egyből meg kéne néznie.

És ha azt hiszed, hogy ennyire egyszerű, akkor tévedsz, mert egy nő lehet mindkét típus is egyszerre. Este a kandalló mellé bekucorodva a cicájával az ölében már alig várja, hogy írogass, miközben te kaját csinálsz, zuhanyzol és néznél valami filmet, sorozatot, esetleg a haverokkal ülsz össze. Vagy korán fekszel, mert sokat dolgoztál. De ha ezeket mondod is hiheti azt, hogy csak kamu.

Illetve az írogatós is lehet, hogy rád fog förmedni, hogy most az anyjáéknál van és ne írogass neki, miközben előtte azért szólt meg, mert nem kérdezed meg tőle naponta 3x azt, hogy mizu.

2021. márc. 30. 21:35
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha elfogadható oka lenne rá, akkor rendben van. Még korrektnek is tartanám, hogy szólt előre.
2021. márc. 30. 22:38
 10/11 anonim ***** válasza:

ha a főnöke ír ugyanazon a platformon

Szerintem ez ritka, az én főnököm mindig hív, ha gondja van.

2021. márc. 31. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!