Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi finoman szólva sem dekoratív, viszont kellőképpen gátlástalan, és szégyentelen, akkor működhet neki a csajozás?
Van egy ismerősöm, hát nem egy matyóhízmés, de mindig tök normál kinézetű barátnőket szedett össze magának. Egyszer láttam ahogy rá próbál menni egy nála magaslatokkal felsőbb kategóriás csajra, aki természetesen kapásból kepoptatta. Ebből fogant meg bennem a gondolat, hogy szerintem ezeknek az embereknek az a titka hogy megfelelően szégyentelenek és gátlástalanok.
Rá mennek 5 csajra, akik mondjuk egyértelműen magasabb ligába vannak mint ők, ha öt elutasítja őket, akkor mennek a 6.-ra és így tovább a végtelenségig, és egyszer csak úgy is bele akad egy olyanba akit megfog valamivel.
Csak feltételezés, hogy az a titok, hogy ezeknek a férfiaknak nincs szégyenérzetük, vagy gátlásuk, hogy csomóan lepattintják őket jogosan. Nem kattognak rajta, hanem mennek a következőre.
Ez lehetséges hogy így működőképes a gyakorlatban? Vagy csak én képzelem be?
Nem gátlástalanság, hanem önbizalom.
Ha te magad is félsz attól, hogy valakivel ismerkedj, akkor ezt a másik fél is bizonytalannak foja ítélni.
"He? Az nem gátlástalanság, hogy valaki életében csak 1 embernél próbálkozik."
Szerintem az pont a gátlástalanság teljes negációja, de lehet csak félre értem amit mondani szeretnél.
"Nem gátlástalanság, hanem önbizalom."
Szerintem az önhittséghez ez sokkal közelebb áll, mint az önbizalomhoz.
vannak ilyen ferfiak, de ha amugy nincs semmi pozitiv tulajdonsaga s nyomulas melle, akkor nem fog kelleni egy nonek sem. engem inkabb irrital, ha valakivel ereztetem, hogy nem jon be nekem, de csakazertis tovabb nyomul.
nyilvan nagy szamok torvenye alapjan ha 100 nonel probalkozol, nagyobb esellyel mond egy igent, mintha csak 10-nel tenned. de az is lehez, h az ismerosod hiaba nem matyohimzes, mondjuk egy nagyon vicces, jo dumaja srac es ez a sikere kulcsa.
"Szerintem az pont a gátlástalanság teljes negációja, de lehet csak félre értem amit mondani szeretnél."
Akkor te nem vagy tisztában a szó jelentésével. Az emberek ismerkednek életük során több emberrel is. Van, aki egyszerre többel is. Amíg nem jár valakivel, addig ebben nincs semmiféle gátlástalanság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!