Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi finoman szólva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi finoman szólva sem dekoratív, viszont kellőképpen gátlástalan, és szégyentelen, akkor működhet neki a csajozás?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm, hát nem egy matyóhízmés, de mindig tök normál kinézetű barátnőket szedett össze magának. Egyszer láttam ahogy rá próbál menni egy nála magaslatokkal felsőbb kategóriás csajra, aki természetesen kapásból kepoptatta. Ebből fogant meg bennem a gondolat, hogy szerintem ezeknek az embereknek az a titka hogy megfelelően szégyentelenek és gátlástalanok.

Rá mennek 5 csajra, akik mondjuk egyértelműen magasabb ligába vannak mint ők, ha öt elutasítja őket, akkor mennek a 6.-ra és így tovább a végtelenségig, és egyszer csak úgy is bele akad egy olyanba akit megfog valamivel.

Csak feltételezés, hogy az a titok, hogy ezeknek a férfiaknak nincs szégyenérzetük, vagy gátlásuk, hogy csomóan lepattintják őket jogosan. Nem kattognak rajta, hanem mennek a következőre.

Ez lehetséges hogy így működőképes a gyakorlatban? Vagy csak én képzelem be?

2021. márc. 27. 11:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Persze, ha belegondolsz, ez nem egy rossz taktika.

Nekem is van egy ilyesmi ismerősöm. Nem túl megnyerő külsejű srác, van minimális dumája, de ennyi.

Mindig van nője. A titka, hogy gyakorlatilag minden valahogy kinéző csajra rányomul... Mondjuk minden héten társkeresőn/közösségi oldalon irogat 10-20 lánynak... 100-ból ha 1 is, de összejön, az már végülis siker.

2021. márc. 27. 11:54
 12/14 anonim ***** válasza:

De van benne gátlástalanság, csak nem abban az értelemben. Amit a 9-es ír: "Nem szabad, hogy kicsit is érdekeljen a másik".

Ez a valódi természete ennek. Ez az ami a gátlástalanságot okozza.

Ugyanakkor ez a legnagyobb veszélye is ennek, mert ki kell gyomlálnod a lelkedből ezeket az érzéseket és kiönteni az egészet beton kemény egóval.

Így válsz a legrövidebb úton egy érzéklet nélküli bunkóvá.

2021. márc. 27. 11:58
 13/14 FoxtrotLidérc ***** válasza:
Önbizalom. Az kell hozzá. Meg határozottság. :)))
2021. márc. 27. 11:59
 14/14 anonim ***** válasza:
13 Ez már nem önbizalom.
2021. márc. 27. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!