Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járvány idején most hol ismerkednek a szinglik? Akik neten nem akarnak azok hol?
22. Most már értem , hogy mért lenne jobb elzárni az internettől bizonyos intelligencia szint alatt lévő embereket, akik minden fajta maszlagot bevesznek a médiától és rettegve egy sarokban gubbasztanak .
23. Tudod minden ember élete számít , csak pont nem azoké akik valóban rászorulnának az egészségügyi ellátásra, ez a rendszer..
#20: Szóval, még mindig ott tartunk, hogy mivel neked most megszűnt a társasági életed, ezért képtelen vagy felfogni, hogy másnak nem. Érthető, hogy nincs csajod.
Felfoghatnád már, hogy azért jó pár 10-20, sőt 50 fős buli van ám. Maximum téged érthető okokból nem hívnak meg.
#27: Ne haragudj, de te fel is fogod, amire válaszolsz? Vagy csak úgy random vered a melled és ideszórsz pár hozzászólást? Ettől jobb vagy több embernek érzed magad?
Képes vagy kifejteni, hogy miért a "hozzám hasonlók" miatt tartunk ott, ahol?
szóval taglaljam, miért rémálom járványterjedés szempontjából egy 50 fős házibuli?
te most direkt játszod az agyad? mert ennyire hülye nem lehetsz.
#29: Oké, már a trágár fröcsögés is kibújt belőled és még mindig jobbnak érzed magad...
Kérlek, másold már be azt a részt, ahol azt írtam, hogy ÉN ilyen bulikban részt veszek. A kutya nem kérte, hogy azt taglald, hogy miért rémálom egy ilyen buli. Mondjuk, ezzel meg is válaszoltad az egyik kérdésem: El sem olvasod, amire válaszolsz, csak tele vagy frusztrációval és ezt itt adod ki. Tök mindegy neked, hogy miről szól egy hozzászólás, te belelátod a saját kattantságod. Hidd el, egy pszichológussal többre mennél, mint az itteni fröcsögéseddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!