Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak mások is rajtam kívül akik szinglik de azért már ismerkednének? Csak a vírus miatt nem lehet, ti mit csináltok?
Ez a fos vírus megölte a szociális életem, és nem tudok ismerkedni mert sehova se járok ugyebár viszont már kezdem magam unni meg hát jó is lenne valaki :((
20/L
Másoknak is. Nemrég lettem szabad, most kezdtem volna ismerkedni, de így nem lehet.
Ez van, ezt meg kell érteni, hogy mindenki érdeke, hogy most nyugton maradjon. Az egészségem és a családom egészsége százszor fontosabb, mint az, hogy most 2-3 hónapig még nem ismerkedhetek.
Én teljesen bekattantam. Évek óta alkoholista vagyok, mióta az első barátnőm otthagyott, és most 3 üveg bor kell naponta, hogy ezt el tudjam viselni. Azóta csak időszakos kapcsolataim voltak.
Most már lennének érdeklődők, mert lefogytam, megcsináltattam a fogamat, hajat változtattam. Jó az idő is, lehetne randizni, mennék is, erre jött ez a szarság, és nem látni a végét. Én amúgy simán mennék így is randizni, mert én pont leszarom a vírust, így azt is, ha meghalok, mert amúgy semmi értelme az életemnek társ nélkül. Ezerrel nyomom a tindert, napi többször újraregelek 3 accountot párhuzamosan, hátha sikerül hasonlóan gondolkozó lányt találni. Az is fontos, hogy az első este bújjunk össze, ez nagyon hiányzik már, napról napra egyre szeretethiányosabb vagyok. Vagy összejön, vagy nem, maximum a halálos ágyamon majd elmondhatom, hogy legalább nem ültem tétlenül, én megpróbáltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!