Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a vírus miatt átalakult világba kevesebbet utaznak az
emberek, csajok is lejjebb adják az igényeiket?
Szerintem aki eddig felszines volt, azután is az lesz. Sőt, aki majd megteheti, azokat fogják széttépni ezek a csajok. Kevesebben engedhetik majd meg az eddigi luxot. Amúgy pacsi és tisztelet azoknak a lányoknak, akik nem ilyenek voltak vagy azok. :)
2020. ápr. 1. 11:04
Bennem is felmerült ez a kérdés. Én mindenképp abban reménykedem, hogy ezután nem lesz alapelvárása egy csajnak a havi Föld körüli utazgatás.
2020. ápr. 1. 11:05
Sajnos semmi nem fog változni... Annyi lesz a különbség, hogy mostmár tényleg az összes csaj kizárólag milliomosokkal lesz hajlandó kapcsolatba lépni, akik ilyen ínséges időkben is ki tudják szolgálni az irreális igényeiket. Ha nem sikerül nekik, akkor meg majd jönnek a szokásos bullshittel, hogy "inkább egyedül, mint rossz kapcsolatban". Értsd:inkább egyedül, mint egy csóró(aki egyébként átlag) palival...
2020. ápr. 1. 11:10
Amúgy azon nem gondolkoztál még, hogy leállítod magadat az Instáról és nem követed többet a 10/10-es pasikat és csajokat a kirakat életűkkel, hanem belépsz a valóságban, és egyszerű csávóként megszólítod a sarki boltban dolgozó Katikát? A boltos Katinak, meg a csapos Marinak egyáltalán nem kell föld körüli utazás, meg nyaraló a Bahamákon. Neked kéne lejjebb adnod az igényeidet. A nők nagyon nagy része még egy balatoni nyaralást sem vár el. Nem tudom honnan szeditek hogy minden nőt havonta el kell vinni minimum egyszer Európán kívülre.
2020. ápr. 1. 11:10
Tényleg azt gondolod hogy összeillesz egy olyan lánnyal akinek amúgy ilyen prioritasai vannak? Most mindenféle előítélet nélkül, minek próbálkoznál olyannal akivel semmi közös nincs bennetek? Ha valaki szeret utazni vagy ez izgatja hogy utazhat gondolod ezentúl majd nem akar vagy otthon akar majd ülni. Nem csak az a gond hogy úgy állítjátok be hogy minden nő foglalt és emberek nem állnak párban hanem hogy egy nagyon szűk rétegből vontok le általános következtetéseket. Már pedig ha ennyitez leszűkítitek, tényleg semmi esélyetek nem lesz. Nem instáról meg fbról kell tájékozódni
2020. ápr. 1. 11:19
Teljesen igazad van! Ki is dobom a helyes, izmos, jól kereső férjemet, hogy egy töketlen lúzerrel összeálljak, akinek csak üríteni kellek, és ku.rvának néz minden nőt.
Komolyan kezdem remélni, hogy ez a vírus elősegíti a természetes kiválasztódást.
2020. ápr. 1. 11:25
Első két válasz nem tetszett, azért pontoztad le, te cseléd? Szegény kicsi ronda fiú, nem kellesz a nőciknek? :P
2020. ápr. 1. 11:31
#6 undorító vagy... Látod az ilyenek miatt, mint te könyvelik el pénzéhes, felszínes lotyónak a normális nőket is.
2020. ápr. 1. 11:33
Igazán nem értem az összefüggést az utazás és a párkeresés között.
Egyfelől a nőismerőseim 90%-a intelligensebb annál, hogy facebook-képekről ítéljen meg másokat, a maradék 10% agyi szintjét meg inkább hagyjuk (bár megfogalmazás alapján valóban inkább ők illenének a kérdezőhöz - "fojton" helyett Ly lenne, stilisztikai hibák, stb.).
Másfelől az igényeim nem változnak a vírushelyzet miatt. Miért változnának? Én mondjuk eleve nem vágyom ilyen egzotikus szigetekre, pedig amúgy megtehetném, hogy elmenjek egy ilyenre. Más a fontos. De a luxusbitch-eknek sem hiszem, hogy változnának az igényeik. Akinél prioritás havonta az egzotikus út, annak ezután is ez lesz, ha lecseng a járvány és ismét mehet.
2020. ápr. 1. 11:34
#6 egy mai "moderngondolkodású" hölgy hozzászólását láthattuk
2020. ápr. 1. 11:34
Kapcsolódó kérdések: