Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanság hol tudnék ismerkedni de kizarolag neten kívül?
Figyelt kérdés
Hol lehetne? Semmi ötletem nincs.2021. márc. 28. 11:39
2/16 anonim válasza:
Kirándulni lehet,mindenki azt csinálja.
5/16 A kérdező kommentje:
"Temetőben" aztán jól megmondtad.
2021. márc. 28. 12:22
6/16 anonim válasza:
Egyre több ember van a temetőben, a híradóban is azt mondják.
7/16 anonim válasza:
Kérd meg a barátaidat, hogy mutassanak be a barátnőik barátnőinek. Elhívhatod emellett valamelyik munkatársadat randizni.
Más nem nagyon maradt jelenleg.
8/16 anonim válasza:
Passz, de azt tudom h sportolás közben nem lehet. Csak h ne fuss felesleges köröket vele. :D Heti 3-4x járok futni, pl túristaútvonalakon pl a Hármashatárhegyre. Persze nem azért járok, h ismerkedjek, de megfordult a fejemben,hogy jó lenne vkivel megismerkedni h közösen lehessen nyomni. De elég esélytelennek tűnik.
9/16 anonim válasza:
Bàrhol. Tömegközlekedésen, utcàn, boltban.
10/16 anonim válasza:
Sehol. Maximum, ha jársz valahová, ahol emberek között vagy és tudsz ismerkedni valakivel pl. munkahely, esetleg jelenléti képzésben tanul (azt hiszem gyakorlatok vannak pár helyen) vagy ilyesmi. Máshol szerintem nem igazán. Én el szoktam menni kirándulni, sétálni, biciklizni, de sokszor embert sem látok vagy kb. észre se vesznek, senki nem a másikkal foglakozik (pláne ha nem egyedül van, márpedig a többség nem egyedül megy). Igazából nem marad más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!