Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehetne ismerkedni mostans...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehetne ismerkedni mostanság 27 évesen?

Figyelt kérdés
Nem túl jók a lehetőségeim, így 27 évesen, kisebb vidéki településen élek, ott minden lehetőség kizarva meg igazából semmi az nincs itt nagyon szociális szempontbol, társaság szempontjából se vagyok éppen túl jól, igen tudom ott vannak a tarskeresok, egyébként ott is már elég kevesen vannak, lövésem sincs merre kéne próbálkozni. Ki hol szokott? Ebben a korosztalyban?
2020. aug. 4. 07:59
 1/2 anonim válasza:
en nagyon szkeptikus voltam a tarskeresokkel, unalmamban regisztraltam tinderre, es osszejottem egy sraccal, azota is egyutt vagyunk, egyutt kulfoldre költöztünk, minden happy (L/27). pedig en soha nem gondoltam volna hogy egy tinderbol ilyen lehetseges. egy probat meger. ezen kivul uj hobby (valami sport ahol ellenkezo nemuek is vannak), munkahely esetleg.
2020. aug. 4. 19:49
 2/2 A kérdező kommentje:
Munkahely nem opció férfi munkák.
2020. aug. 4. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!