Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves lányok, srácok hol tudnak ismerkedni mostanság ki merre próbálkozik?
4. Ja, én is el szoktam járni bulizni... ööö... vagyis az edzőter... ööö... vagyis az egyetem... ööö...
Ember, feltűnt hogy minden be van zárva? Az egyetemi haverjaim 80%-a is eltűnt a városból, mert hazaköltöztek a koliból/albiból a szüleikhez az online oktatás miatt.
5.-nek.
MINDEN zárva??? Hol???
Erre jár a villamos és a busz, a boltok is nyitva...legalábbis tegnap este még nyitva voltak. De a szigeten is voltak sokan edzeni, meg a városban is láttam az utcán embereket. Igaz, ma még nem mentem ki, lehet, hogy azóta kihalt a bolygó.
A fiúk bárhol. És próbálkoznak is.
A lányok elsősorban a puncs-on, másodsorban a Tinderen, Badoon szoktak - itt a korábbi külföldi nyaralásaik képei (traveladdict hashtaggel) mutatják mik a minimális követelmények. Néha lehet fősulin is és szórakozó helyeken is, de nagyon nehéz átesni a rostán. Ha pénzügyi szempontból nem felelsz meg .... no chance! Mondanám, hogy munkahelyen is lehet ismerkedni velük, de a mai csajoknak igencsak kis része megy el dolgozni (azt viszont érdemes megfogni, mert van esély, rá, hogy az házias, és korrekt felfogású nő), nagy részük csak otthon ül és várja a herceget fehér Lexuson .... csak, hogy az tovább finanszírozza az otthonülését .... meg a plázázását. Szoli, fodrász, műköröm, 3D pilla, kollagénfeltöltés, szemöldöktetoválás, 4D pilla, pedikűr, masszőr, Starbucks kávé, Szamos marcipán, puccos étterem, fitness, aktuális trendeknek megfelelő telcsi, annak a számlája, stb, stb stb. Cserébe no sex, de van manipulálás ezerrel ...... Áh! .... jobban jársz, ha inkább a rosszlányokat böngészed és ott keresel egy 20E/órás csajt. az nem nulláz le anyagilag, nem facsar ki lelkileg, nem döngöl a porba érzelmileg, nem cicnálja szét az önbecsülésedet és az önbizalmadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!