Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi alapján lehet kiszűrni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi alapján lehet kiszűrni ismerkedéskor , hogy a nőnek elég a kisebb intim méretű partner is?

Figyelt kérdés

Hogy lehet elkerülni a kellemetlen szituációt ha arra kerül a sor és kisebb a férfi mint a női igény?

Mert hogy állítólag erről beszélni taplóság. De akkor mégis hogy derüljön ki szex előtt , elkerülve az esetleges kellemetlen szituációt vagy az utána következő szakítást ?

2021. márc. 27. 15:57
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
14%

Ha megvan egy átlagos 17-18 cm akkor kar ezen aggódni.

24/N

2021. márc. 27. 16:55
 12/31 anonim ***** válasza:
94%
Ha az megnyugtat, nekem hiába van 18, annak megfelelő vastagsággal, nem nagyon volt még lehetőségem használni, pedig már 30 vagyok
2021. márc. 27. 17:04
 13/31 A kérdező kommentje:

#12 akkor sajnos valami nagyon komoly problémád lehet a külsőt illetően vagy ami a rosszabb a személyiségedet illetően.

Kivéve persze ha boldog házasságban èlsz.

2021. márc. 27. 18:17
 14/31 anonim ***** válasza:
91%
A 14-15 centi bőven elég, nekem soha nem volt vele problémám 🤷‍♂️
2021. márc. 27. 18:28
 15/31 A kérdező kommentje:
#14 akkor te nagyon szerencsés vagy. És mi alapján választottál partnert ?
2021. márc. 27. 18:32
 16/31 anonim ***** válasza:
92%
Az alapján, hogy szimpatikusak voltunk egymásnak 🤷‍♂️
2021. márc. 27. 18:35
 17/31 anonim ***** válasza:
95%
11 Ne zavarjon,hogy az átlag 13-14 centi ! 🤣
2021. márc. 27. 18:45
 18/31 anonim ***** válasza:
77%

A legtöbb csaj úgysem tud hüvelyi úton elélvezni, sokak szerint ilyen nem is létezik, mert valójában minden esetben a csikló kellő izgatása okoz orgazmust.

Szóval elviekben nem számít bizonyos tartományokon belül a péló mérete. Ha kb. 10-12cm megvan az már alkalmas a feladatára.

Tanulj meg jól nyalni és a legfontosabb, hogy KÉRDEZZ ÉS BESZÉLGESS a témáról a leendő partnereddel. Ez a legegyszerűbb és legjobb módja a jó szexuális életnek.

2021. márc. 27. 18:50
 19/31 anonim ***** válasza:
90%

Mondd már el Kérdező, hogy mekkora van neked, min megy a hiszti! Lehet nem is kicsi...

Ez egy anonim oldal és amugy is láttunk már itt ezt-azt.

2021. márc. 27. 18:50
 20/31 A kérdező kommentje:
#18 ezt mégis hogy gondolod? Hogy vagy inkább kin gyakoroljak, tanuljak meg jól nyalni ha nincs senkim, mert az első alkalom után lapátra tesznek? Vagy ha felvetem a témát, akár méret, akár szex bármely része , egyből megkapom hogy mekkora egy paraszt vagyok és törölnek! Vagy amikor minden forumon, minden nő elmondja, hogy ezt a férfinak tudnia kell, főleg ebben a korban, és nehogy már a nő tanitgassa vagy mondja el mit csináljon? Tehát a méret mellett a többi dolog is olyan hogy mindent tudjak , de senkit ne használjak probababának, szűrjem ki azokat akik a nagyot szeretik, tudjam mit szeret, de ne merjek róla beszélni.... ????
2021. márc. 27. 19:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!