Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb nő miért veri át a férfiakat módszeresen?
Esetleg próbáld meg valahogy "titkolni" az anyagi helyzeted. Kicsit átlagosabbnak mutatni magad (fotókon a háttér semleges, valami tájkép, ruha normál farmer-póló, semmi drága óra vagy ékszer, mittudomén. Élőben meg valami egyszerűbb randi, egy sima kávézóba vagy csak fagyizós-sétálós városban bandukolás, ilyenek). Ezzel valószínűleg kiszűrheted azokat, akik csak a pénzedre utaznának.
Illetve gondold végig, milyen más értékeid vannak, a pénzeden kívül, és azt hangsúlyozni. Humor, intelligencia, jó társaság vagy, akármi, ezekre fektesd a hangsúlyt és akkor talán a pénzedtől függetlenül is összejön veled valaki aki tényleg csak magadért szeret.
"Arra még nem gondoltál, hogy nem a nőkkel van a baj, hanem te választasz mindig rosszul?"
Azért nem gondolom, mert teljesen különböző egzisztenciájú, családi, anyagi hátterű nőkkel is próbálkoztam, és mindnél ugyanaz volt.
Már nem azért, de aki ugyanolyan jól él, mint te az miért is akarna lehúzni? Szerintem már magadnak képzeled be egy jó részét a problémának. Persze vannak emberek, akiknek a pénz vonzóbb, mint a személy, de max ha ismert milliomos lennél vagy valami, akkor akarna tőled mindenki pénzes kapcsolatot talán.
Randiztam olyan pasival, aki megjegyezte, hogy milyen kedves, aranyos vagyok és mennyi nő van, aki csak a pénzre hajt és örül, hogy találkozott velem. Aztán ez a monológ átment egy lekezelő, szexista okfejtésbe úgy általában a nőkről, nyilván nem volt több randi.
Kicsit azért szállj magadba, hogy miért látsz mindenhol pénzéhes nőt vagy ha tényleg olyanok, akkor miért csak ők találnak meg. Mert ha annyira szerényen és kedvesen tudnál viselkedni, akkor nem ezzel foglalkoznának.
Nem inkább csak paranoiás vagy?
Csak nem te is a "300-at keresek és engem akar minden luvnya" lúzerek csoportjába tartozol?
Az a legfurcsább számomra, hogy én soha sem találkoztam olyannal aki pénzre utazott volna.
A legtöbb randin amin eddig voltam a nők vizették a saját részüket. Nem mert nem kínáltam fel, hogy fizetek, hanem ő akartak fizetni.
Sőt egyszer egy olyan helyen voltunk ahol csak készpénzel lehetett fizetni, nekem csak kártyám volt és a nő hívott meg. Persze rögtön vissza akartam adni vagy én meghívni valami stb... de nem fogadta el.
(Nyílván későbbi találkozáskor igen, de aznap nem)
Eddig kb 30 emberből csak két embernél fizettem teljesen én.
A mostani barátnőmmel akivel már lassan 1 éve együtt vagyunk is minden maximálisan felesben megy. Persze nem számoljuk, de mindig felajánlja hogy ő fizet és sokszor van, hogy verseny alakul ki köztünk ki veszi előtt elő a pénztárcáját.
Szóval számolra ez egy tájidegen dolog.
Nem lehet, hogy ismerkedésnél olyan profilod van ami előtérbe helyezi az anyagi javaidat és nem a feltétlenűl a személyiséged?
Így azok találnak meg akiket a pénzed érdekel, akik kevésbé felszínesek meg nem attól félve hogy te túlságosan felszínes vagy így inkább elkerülnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!