Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Több mint 1 éve vagyok szingli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több mint 1 éve vagyok szingli, egy 10 éves kapcsolatomnak lett vége és nem igazán érzem a jelenlegi helyzetben, hogy lesz még valakim, vagy családom. Melyik társkereső oldalra érdemes beregisztrálni, ha valaki komolyabb kapcsolatot keres? 29/N

Figyelt kérdés

Olyan munkám van, hogy csak női munkatársaim vannak. Nagyon el vagyok keseredve, egyedül élek és nagyon magányos vagyok. Ha ez a vírus még 2-3 évig így kitart akkor esélyem sem lesz hogy normál módon megismerkedjek valakivel, mert szó szerint dolgozni és boltba járok csak. Kezdem azt érezni, hogy kifutok minden téren az időből és nem lesz normális családom :(

Tudom nem a legjobb ötlet, de lehet picit megpróbálkoznék az online társkereséssel, mert legalább ismerkednék emberekkel. Melyik oldal vált nektek eddig be?

2021. márc. 25. 22:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
Ha egy nő egy éve szingli, akkor kur...vára válogat. Ezzel nincs is semmi baj, csak akkor ne itt panaszkodjon (45F)
2021. márc. 26. 08:45
 12/19 anonim ***** válasza:
94%

11

Ha egy nő egy ève szingli akkor egy igènyes ember aki rengeteg degeneràlt agyhalottal talàlkozott egy év alatt. Ilyennkorban a pasik 90% a egy degeneràlt idióta.

Azt az egyet a tízból pedig nem könnyű megtalálni.

2021. márc. 26. 09:41
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Válogatós...
2021. márc. 26. 10:06
 14/19 anonim ***** válasza:
91%
Tudjátok, olyan időszakot is kell hagyni, amikor valaki a múltbéli hosszú kapcsolatát úgymond képletesen elgyászolja.
2021. márc. 26. 10:09
 15/19 anonim ***** válasza:
33%

Akár itt is lehet! ;)

F-46.

2021. márc. 26. 10:57
 16/19 anonim ***** válasza:
88%
Hát itt nem fogsz találni,és nincs senkid egy éve az nem válogatás,miért kell bántani azt aki hosszú ideig van egyedül ezt sosem értettem,ez senkinek sem fáj max annak aki egyedül van,az ha te nem tudod elfogadni ezt jobb lenne ha magad körül néznél szét.
2021. márc. 26. 15:23
 17/19 anonim ***** válasza:
Na, lett valami?
2021. jún. 21. 01:27
 18/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

17-es. A facebookos vált be a legjobban.

Jó pár jól sikerült randin vagyok túl, de kapcsolat nem lett egyikből sem.

Rossz tapasztalatot is szereztem, most nyáron hanyagolom is a témát. Inkább próbálok élőben ismerkedni :)

2021. júl. 25. 00:06
 19/19 anonim ***** válasza:

Nekem is a FB vált be. Össze is jöttünk.

17-es voltam.

2021. júl. 25. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!