Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megéri társkereső oldalakra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri társkereső oldalakra beregisztrálni? 20f

Figyelt kérdés

Két éve végeztem a sulival, és mivel elkezdtem dolgozni (van hogy hétvégén is) nem marad sok szabad időm. Habár meló mellet esti suliba járok, ott csak fiúk vannak, akik sokkal idősebbek nálam. A volt osztálytársaimnak meg már mindnek van barátnője, így este ők sehova sem akarnak menni.

A kérdésem az, hogy van értelme kipróbálni társkereső oldalakat? Ha igen, melyiket próbáljam ki? Nektek milyen tapasztalatotok van hasonló oldalakkal? Miről szoktatok beszélgetni?

2016. szept. 25. 14:22
 1/5 anonim ***** válasza:
73%

Ido, es megfelelo tarsasag hianyaban en felregisztraltam tobb ilyen oldalra is. Sajnos nekem nem lettek jotapasztalataim ezzel kapcsolatban, a nõk nagy resze rettenetesen passziv, legtobben meg csak nem is valaszolnak. Pedig tobb szaz nõvel volt match, tehat nem a kulsom miatt valoszinuleg. Legjobb beszelgeteseim olyan lanyokkal voltak akiknek van parjuk, es csak baratkozni akarnanak.

24F

2016. szept. 25. 14:26
 2/5 anonim ***** válasza:
nem hinném
2016. szept. 25. 14:33
 3/5 anonim ***** válasza:
38%

Nem éri meg!

Kint akárhol a valóságban olyan nőket találhatsz, akikből társkereső oldalakon nagyon kevés, vagy egy sincs. Míg a társkereső oldalakon csak olyat találsz, akiket a valóságban nem akarnál megismerni.

Nem igazán találnál ott normális nőt.

Le sem tudom írni mennyire nagy kontraszt.

2016. szept. 25. 14:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Alapvetően iszonyatosan sok a gáz ember a társkeresőkön, de kitartással szerintem lehet találni 1-2 normális embert. Nekem még párkapcsolat nem jött össze társkeresőről, de 1-2 randi igen, és nem voltak rosszak, csak szimplán nem jöttünk be egymásnak annyira.

27L

2016. szept. 25. 14:53
 5/5 anonim ***** válasza:
37%
Lányként lesz lehetőség, fiúként nem.
2016. szept. 25. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!