Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri társkereső oldalakra beregisztrálni? 20f
Két éve végeztem a sulival, és mivel elkezdtem dolgozni (van hogy hétvégén is) nem marad sok szabad időm. Habár meló mellet esti suliba járok, ott csak fiúk vannak, akik sokkal idősebbek nálam. A volt osztálytársaimnak meg már mindnek van barátnője, így este ők sehova sem akarnak menni.
A kérdésem az, hogy van értelme kipróbálni társkereső oldalakat? Ha igen, melyiket próbáljam ki? Nektek milyen tapasztalatotok van hasonló oldalakkal? Miről szoktatok beszélgetni?
Ido, es megfelelo tarsasag hianyaban en felregisztraltam tobb ilyen oldalra is. Sajnos nekem nem lettek jotapasztalataim ezzel kapcsolatban, a nõk nagy resze rettenetesen passziv, legtobben meg csak nem is valaszolnak. Pedig tobb szaz nõvel volt match, tehat nem a kulsom miatt valoszinuleg. Legjobb beszelgeteseim olyan lanyokkal voltak akiknek van parjuk, es csak baratkozni akarnanak.
24F
Nem éri meg!
Kint akárhol a valóságban olyan nőket találhatsz, akikből társkereső oldalakon nagyon kevés, vagy egy sincs. Míg a társkereső oldalakon csak olyat találsz, akiket a valóságban nem akarnál megismerni.
Nem igazán találnál ott normális nőt.
Le sem tudom írni mennyire nagy kontraszt.
Alapvetően iszonyatosan sok a gáz ember a társkeresőkön, de kitartással szerintem lehet találni 1-2 normális embert. Nekem még párkapcsolat nem jött össze társkeresőről, de 1-2 randi igen, és nem voltak rosszak, csak szimplán nem jöttünk be egymásnak annyira.
27L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!