Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnétek olyannal akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyannal akinek nincs fürdőszobája, folyóvíz stb?

Figyelt kérdés
Nem vagyok előítéletes de azért ez mégis a 21. Század. Vagy én gondolom túl ezt és ne törődjek vele hogy nincs és ilyen körülmények között él?
2021. márc. 25. 15:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
31%

"7 Ha ezek mellett jó ember akkor sem? Az anyukája Hàt nem akarok gonosz lenni, de nem örökké fog élni az az összeg amit ràkölt utána megmaradna tudna felújítani De így a beteg szülője az első."

Egy ilyen ember alapvetően tiszteletre méltó. Nem mindenki annyira szerencsés, Magyarországon sem, hogy "emberi" körülmények közzé születhessen.

2021. márc. 25. 16:04
 12/22 A kérdező kommentje:

11 Igen ez tiszteletre méltó. De màsrészt ilyen körülmények között kell élnie és azt mondja ő megszokta de először elmondani is félt.

Nincs bevezetve sem a víz, az egyik kolléganőm csak újíttatta a. 80 as években épült fürdőszobájàt és 500 ezer Ft volt. Akkor egy új mennyi lenne egy millió?

2021. márc. 25. 16:13
 13/22 anonim ***** válasza:
81%

Párommal is ez a helyzet. Én elfogadom és segítek neki, ahol tudok ebben.

Ugyanúgy szeretem!

2021. márc. 25. 17:39
 14/22 anonim ***** válasza:
58%
Az anyukája mit csinált egész életében? Ha dolgozott, kell, hogy legyen nyugdíja, tehát nem a fiának kellene jó esetben eltartani őt.
2021. márc. 25. 17:41
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

"Egy ilyen ember alapvetően tiszteletre méltó. Nem mindenki annyira szerencsés, Magyarországon sem, hogy "emberi" körülmények közzé születhesse"

És az anyja mit csinált az elmúlt kb. 40 évben?

2021. márc. 25. 17:43
 16/22 A kérdező kommentje:
14-15 Az apukája korán meghalt, így az anyukája nevelte fel egyedül őt. Gondolom van nyugdíja, ezt így nemtudom.
2021. márc. 25. 18:16
 17/22 anonim ***** válasza:
40%
Nem....Ilyennel nem
2021. márc. 25. 18:49
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Bármilyen jó ember sajnos szégyellném a szüleim, munkatársaim és mindenki előtt. Gonosz mondat ez, de nem szeretnék képmutató lenni, én így érezném magam. Bármennyire is próbálnám elnyomni magamba és azzal áltatni magam, hogy szeretem és jó ember...a szégyenérzet mindig ott lenne.
2021. márc. 25. 22:36
 19/22 anonim ***** válasza:
64%

Ez a magyar valóság mindkét részről.

Egyrészt, rengetegen vannak még mindig akik alapvető dolgokat, mint a víz, villany nem engedhetnek meg maguknak, kvázi nyomorban élnek. Hiába a KSH bruttó átlagbér, a gyakoris "500 alatt fel sem kelnék" mentalitás...

Másrészt akik ide írnak, hogy "csak a belső számít", "az a lényeg legyen összhang" stb. azok itt láthatóan kißaszottul álszentek...

Nekem pl. va negy Balaton parti telkem, rajta egy 80-as években épült "ház", ami soha nem lett befejezve. Nincs se víz, se gáz, se villany, semmi.

Ha most valamilyen oknál fogva költözni kényszerülnék, oda kellene mennem (vagy hajléktalannak) és akkor ugyanolyan helyzetben lennék, mint a kérdésben említett illető.

Persze igyekeznék felújítani, de nem is biztos, hogy egyáltalán be tudják vezetni a vizet oda, vagy csak olyan horribilis összegért, amely jelenleg nem áll rendelkezésre... emiatt most akkor szar ember leszek???

2021. márc. 26. 06:14
 20/22 A kérdező kommentje:

19 Nem tartom szar embernek dehogyis, de ez a fürdőszoba dolog zavar. Nekem már nagyiméknak is volt pedig nagyim varrónő volt papóm pedig traktoros egy téeszben nem voltunk gazdagok.

Az ő anyukája egyedül nevelte lehet erre nem jutott már, csak ugye annyi év eltelt.

Ami furcsa ( mert kaptam privátot is) nem, ez nem egy borsodi zsákfalu hanem Pest megyei város!

2021. márc. 26. 07:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!