Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyannal akinek nincs fürdőszobája, folyóvíz stb?

Most nem azért nem vagyok anyagias, de manapság Európában azért vagy legalábbis M.O-n már csak a putriban nincs fürdő vagy egy extra régi parasztházban ami nincs felujítva, vagy egy olyanban ami nincs kész.
Azert ez elég alap.
Igen a másik kérdést is én írtam ki de hülyén fogalmaztam abban, nem az a konkrét gond , hogy keveset keres hanem inkább ez a dolog...
4 Amit keres elmegy a megélhetésre, és az anyukàjàt is segíti.

Nem, ez azért nagyon alap kéne, hogy legyen. És hogy tisztálkodik? A kútról hordja a vizet vagy gyűjti az esőt egy hordóba?
Nem hiszem, hogy összeillenénk, én erősen ragaszkodom a folyóvízhez, de a gázhoz és az áramhoz is. Sőt, még az internethez is.

6 Közkútról hordja a vizet. Áram van, gáz az nincs hanem kályhával fűt. A telefonján van mobilnet meg a munkahelyén is van wi-fi úgy beszélünk.
7 Ha ezek mellett jó ember akkor sem? Az anyukája Hàt nem akarok gonosz lenni, de nem örökké fog élni az az összeg amit ràkölt utána megmaradna tudna felújítani De így a beteg szülője az első.

Nem,mert meg szívatod csak magadat. És pár év és fejed vered a falba az elpazarolt évek miatt,főleg ebbe gyereket ne tervezz komolyat,ha még a folyó vizet se tudja megoldani. Jó ember,cuki,de még magát sem tudja eltartani,az anyját is neki kell,ne legyél balek aki dolgozik azért h mások a szar felett kicsivel legyenek,mert szájba vág mikor már hullámzik majd,engedd el ha még az elején,jobb.
70F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!