Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják (különösen ezen az oldalon), hogy a nők csak a külsőre mennek? Szerintetek melyik nem tagjainak fontosabb a külső?
26 éves biszexuális férfi vagyok, mindkét nemmel kapcsolatban van tapasztalatom. Úgy gondolom, hogy nagy általánosságban a nők sokkal megengedőbbek a külsőmmel kapcsolatban.
Nagyjából elégedett vagyok magammal, viszont most épp rossz formában vagyok. Elhanyagoltam a testemet (kb. 10 kg fölösleg), és alapvetően saját magamat is. Ösztönösen úgy érzem, hogy még ennek ellenére is simán mernék nőknél kezdeményezni, de meleg férfiaknál már nem, mert a többség szerintem visszautasítana.
Már mindkét nemmel volt párkapcsolatom, és lányok mellett sokkal inkább biztonságban éreztem magam érzelmileg. Amikor fiúkkal jártam, akkor végig úgy éreztem mindannyiuknál, hogy a kapcsolatunk 90 százaléka a külsőn alapszik. (Pedig komoly párkapcsolatok voltak és nem szexkapcsolatok.) Sokkal jobban éreztem a levegőben a felszínességet, mint amikor lánnyal jártam.
Tudom, hogy minden egyénfüggő és nem nemfüggő, de azért általános sémák mégiscsak vannak. Én elég erőteljesen azt tapasztalom, hogy a nőknek tizedannyira nem kell megfelelni külső terén, mint a férfiaknak. Ezért nem értem, hogy miért a nők vannak legtöbbször válogatósnak kikiáltva.
Szívesen meghallgatom bárki véleményét, aki beszélgetni szeretne erről.
Érdekes kérdés nagyon főleg hogy bi szemszögből látod mindkét oldalt. Nőként úgy gondolom hogy nemtől függetlenül mindenki válogat ismerkedéskor aki megteheti, a saját ízlése alapján ami nem mindig felel meg az ideálnak. Ezért vannak szép-kevésbé szép párosok meg persze azért mert más tulajdonságokkal is lehet kompenzálni.
Szerintem a nők ismerkedéskor ugyan válogatnak viszont később toleránsabbak az eligénytelenedéssel. A férfiak nagyobb skálán keresgélnek de aki mellett lehorgonyoznak azt abban a formában szeretnék megtartani. Ezért nem viselik jól ha a párjuk meghízik, drasztikusan megváltoztatja a külsejét stb.
Mozgok én is meleg körökben és ott hatványozottan igaz amit írtam. Főleg azért mert egy férfinak őszintébben megmondod hogy figyelj felszedtél kicsit mint egy nőnek akinél lehet hogy egy hét sértődés lesz a vége. (Tisztelet a kivételnek persze).
Biológiailag is máshogy vagyunk bekötve, a nők genetikailag alfahímet keresik úgymond viszont ha megvan akkor stabilitásra van szükségük. A férfiak meg nagy számok törvénye alapján ami beakad a hálóba.
(Nagy általánosítások ezek persze és ez folyamatosan változik is ahogy a nők is önállóbbak, szexuálisan tudatosabbak lesznek.)
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
"Szerintem a nők ismerkedéskor ugyan válogatnak viszont később toleránsabbak az eligénytelenedéssel. A férfiak nagyobb skálán keresgélnek de aki mellett lehorgonyoznak azt abban a formában szeretnék megtartani. Ezért nem viselik jól ha a párjuk meghízik, drasztikusan megváltoztatja a külsejét stb."
Pontosan erre gondoltam, csak nem tudtam ilyen jól megfogalmazni. Ugyanezt éreztem a férfiakkal való párkapcsolataim során, hogy oké, hogy most szeret, de ha varázslatos módon egy reggel csúnya külsővel ébrednék, onnantól kezdve vége lenne velük az egésznek, hiába kedvelik a belső tulajdonságaimat, semmit nem számít. A nők ezt sokkal jobban tolerálnák, miután megszerették a belsőmet.
Sztorim. Szeretem a husisabb lanyokat, nekem ez vonzo. Volt baratnomon semmi baj nem volt. Pici husi, de semmi egeszsegtelen. Kitalalta, hogy edzeni fog, tok jo es biztattam. Kisse izmosra gyurta magat es dobott, mondvan lett onbizalma es sokkal tobben nezik meg ot, mint azelott. A stilusa is tok lenezo lett.
Errol ennyit.
Nagyon érdekes, amit írsz. Nekem életem során 3 meleg férfi is tett ajánlatot, egyikkel sem éltem, mert teljesen hetero vagyok.
Kövér nőkön szintén látom néha, hogy csak kicsit kéne kedvesnek lenni velük, kezdeményezni és akár lehetne is valami.
De ezek párkapcsolatot akarnának, arra értelemszerűen nem kellenek senkinek, így gondolom már attól esélyes vagyok, hogy nem egy Torrente vagyok sem kívül, sem belül.
Az utolsó válaszodat, amire reagáltál annyival egészíteném ki, hogy a férfiak jobban meglátják egy nőben a potenciált, hajlamosak apróságok felett átsiklani, hogy majd párkapcsolatban megkísérlik megváltoztatni.
A nők pedig annyira bőségesen válogathatnak partnerből, hogy akár egy szakáll, hajviselet vagy nem megfelelő öltözködési stílus is a süllyesztőbe küldhet, vagy bármilyen pici apróság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!